JO 2012: Alina Dumitru s-a accidentat ușor la tâmplă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
OLY-2008-JUDO-PODIUM
OLY-2008-JUDO-PODIUM

Echipa olimpică a României pare urmărită de ghinion. După ce Larisa Iordache, speranța lotului feminin de gimnastică, acuză dureri mari la un călcâi, iar participarea sa la concurs este pusă sub semnul întrebării, o altă sportivă, Alina Dumitru, s-a accidentat la cap, miercuri seară, ea având nevoie de îngrijiri medicale.

Campioana olimpică de la Beijing la judo, Alina Dumitru, s-a lovit în apropierea tâmplei drepte în momentul în care voia să arunce gunoiul, ea având nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a lovit de un dulap.

Alina Dumitru a declarat, pentru Mediafax, că în urma accidentului are o mică zgârietură.

"S-a întâmplat aseară când aruncam gunoiul. M-am lovit de un dulap mai mare. M-am accidentat uşor, mi-am pus gheaţă şi am o mică zgârietură. Nu e nimic grav", a spus Dumitru.

Din fericire, mama sportivei, Mariana Dumitru, susţine că fata ei va obţine o medalie chiar şi în ciuda acestei accidentări. "M-a sunat, şi mi-a spus că s-a lovit la cap. Nu e nimic grav, a fost nevoie de o pungă cu gheaţă, dar îşi va reveni şi va cuceri o medalie. Are un cucui lângă tâmplă, dar nu e nimic grav. Mă doare sufletul la fiecare accidentare sau buşitură de-a ei. Cea mai gravă a avut-o la un concurs internaţional, când i-a sărit cotul", a spus mama sportivei, Mariana Dumitru, care este prezentă la Londra, graţie companiei Procter&Gamble în cadrul campaniei, și care va urmări, împreună cu tatăl Alinei, pentru prima dată la o competiţie internaţională, evoluția fiicei lor din tribune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel