Jennifer Lopez și Ben Affleck formează din nou un cuplu, la 17 ani de la despărțire / Foto & Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Paparazzi au obținut dovada că Jennifer Lopez și Ben Affleck formează din nou un cuplu, după aproape două decenii. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost filmați de paparazzi în timp ce se sărutau pasional într-un restaurant din Los Angeles. Cei doi se aflau acolo la petrecerea surorii artistei, Linda, care a împlinit 50 de ani, potrivit Page Six

De altfel, nu sunt primele imagini cu cei doi din ultima perioadă. De data aceasta însă, este clar că Jennifer și Ben formează din nou un cuplu. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format un cuplu celebru între anii 2002 și 2004. Relația lor s-a destrămat brusc, după câțiva ani, iar fiecare s-a căsătorit, a avut copii și apoi a divorțat. 

Presa mondenă de peste Ocean scrie că Jennifer Lopez ar vrea să se mute la Los Angeles pentru a fi aproape de Ben Affleck, dar și că mama ei ar fi încântată de faptul că cei doi au reluat relația. 

Au fost surprinși împreună și în luna mai

În luna mai, Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au afișat împreună la casa de pe malul mării a artistei, din Miami, la 17 ani de la ruperea logodnei lor, relata TMZ

Ben Affleck a zburat la Miami pentru a se întâlni cu Jennifer Lopez, iar pe aeroport a fost surprins într-o ținută lejeră și cu o pereche mare de ochelari de soare și o șapcă, pentru a-și camufla prezența. Mai târziu, a fost observat de paparazzi la reședința de pe malul mării a artistei, unde a ieșit pe balcon să fumeze o țigară, fără a încerca să se ascundă de obiectivele aparatelor de fotografiat.  

În ciuda atitudinii degajate ale lui Ben Affleck, Jennifer Lopez a fost mai discretă, intrând și ieșind pe balconul casei sale. Totuși, atunci, ei nu au afișat semne de afecțiune. În cele din urmă, cei doi a părăsit superba casă, ieșind pe scări și afișându-se împreună, la fel ca în anii în care formau în mod oficial un cuplu. JLo părea a fi într-o dispoziție foarte bună, zâmbind cu gura până la urechi, în timp ce pleca alături de Ben Affleck.  

JLo și ARod au anunțat despărțirea în aprilie

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, şi fostul jucător al Yankees, Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, s-au logodit la sfârşitul anului 2019. În aprilie 2020, Rodriguez a declarat în The Tonight Show că nunta lor a fost amânată din cauza pandemiei.    

„Vom continua să lucrăm împreună şi să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor şi proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul ceiluilalt şi copiilor noştri. Din respect pentru ei, singurul lucru pe care trebuie să-l precizăm este mulţumirea faţă de toţi cei care ne-au transmis cuvinte frumoase şi sprijin”, au transmis cei doi în aprilie.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel