Jean Paul Mendy, adversarul lui Lucian Bute, a aterizat la Bucureşti: „Nu mi-e frică de Bute”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
bute mendy
bute mendy

Francezul Jean Paul Mendy, cel care şi-a cîştigat dreptul de a se bate cu Lucian Bute pentru titlul mondial IBF în urma victoriei în faţa lui Sakio Bika, a sosit la Bucureşti.

autor: Alex Antonache

Îmbrăcat casual şi purtînd un pulover de culoare neagră, Mendy, care nu vorbeşte decât franceza a declarat că nu este pentru prima dată când vine în România, fiind destul de familiarizat cu ţara noastră. ”Este a treia oară când vin aici”, a precizat el.

Foarte hotărît să-i pună probleme lui Lucian, Mendy a spus în presa franceză că : "Nu îmi amintesc de Lucian Bute ca boxer amator decît că la Mondialul din 1999 eu am fost învins în optimi, iar el a ajuns pînă în semifinale. Este un pugilist tehnic care are o lovitură puternică la corp şi un upercut teribil de stînga. Ştiu că se adaptează foarte repede oricărui adversar şi nu boxează de două ori la fel".

Referindu-se la meciul de pe data de 9 iulie, Mendy a precizat că nu se teme de Lucian, iar meciul în sine speră să fie unul frumos care să-i aducă victoria. Mendy a negat faptul că ar fi un pugilist care luptă ”murdar”. ”Nici vorbă de aşa ceva. Îmi place spiritul de fai-play. Nu lupt murdar. Îmi place să fac meciuri curate lşi frumoase. Veţi vedea”, a încheiat el.

Mendy va susţine un antrenament public, marţi de la ora 13.00, la AFI Cotroceni, la o oră după cel al lui Lucian Bute. Miercuri va avea loc conferinţa de presă comună a celor doi pugilişti, la Hotel Marriott, iar vineri este programat cântarul oficial, de asemenea la Hotel Marriott.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel