Data publicării:

Jaqueline Cristian, oprită în semifinale la Praga, după un meci jucat în trei zile

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Sport
WhatsApp
Jaqueline Cristian, oprită în semifinale la Praga. FOTO: DC News
Jaqueline Cristian, oprită în semifinale la Praga. FOTO: DC News
Jaqueline Cristian a ratat calificarea în finala turneului de la Praga, după o semifinală disputată pe trei zile.

Jaqueline Cristian ((25 ani, 122 WTA) a fost învinsă de japoneza Nao Hibino (28 ani, 136 WTA), cu 6-4, 6-7 (2), 6-3, luni, în semifinalele turneului WTA 250 de la Praga, dotat cu premii totale de 259.303 dolari.

Meciul s-a întins pe trei zile, după ce fusese suspendat duminică din cauza ploii la scorul de 5-2 şi 15-15 în setul al treilea pentru niponă.

Programul a fost perturbat din cauza ploii sâmbătă şi duminică, iar meciul, care trebuia să aibă loc iniţial sâmbătă, a început duminică, dar a fost întrerupt mai întâi de în setul secund, la 3-1 şi avantaj pentru Jaqueline Cristian, iar apoi în setul al treilea la 1-1 şi 40-34 pentru japoneză, înainte ca organizatorii să anunţe suspendarea sa definitivă.

De remarcat că românca a condus cu 4-1 în primul set, dar a pierdut cinci ghemuri la rând. Jaqueline Cristian a condus cu 4-1 şi în setul secund, dar a avut nevoie de tiebreak pentru a se impune. Deşi a început decisivul cu break, Cristian i-a permis adversarei să se desprindă la 2-2 cu trei ghemuri consecutive.

Jaqueline Cristian, care a învins-o surprinzător în primul tur pe cehoaica Marie Bouzkova, principala favorită, s-a ales cu un cec de 11.276 dolari şi 110 puncte WTA, notează Agerpres.

Nao Hibino a câştigat singurul meci anterior cu Jaqueline Cristian, anul acesta, în calificări la Auckland, cu 6-4, 4-6, 6-2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel