Jamila: Au fost cazuri când mi-am văzut rețetele copiate gramaj cu gramaj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Jamila: Au fost cazuri când mi-am văzut rețetele copiate gramaj cu gramaj / Foto: Captură video Youtube Jamila
Jamila: Au fost cazuri când mi-am văzut rețetele copiate gramaj cu gramaj / Foto: Captură video Youtube Jamila
Jamila spune că au existat cazuri în care alte persoane i-au copiat rețetele.

Sătpămâna trecută, Jamila a venit cu o reacție după ce a pierdut și la Curtea de Apel București procesul pe rețeta de "ecler la tavă". Ea  a postat atunci un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, după ce a pierdut și la Curtea de Apel București procesul pe care i l-a intentat Laurei Laurențiu, colega sa de breaslă, pentru renumitul "ecler la tavă".

VEZI ȘI: Jamila, prima declarație după ce a pierdut procesul pe rețeta de "ecler la tavă": Dacă pierdeam sarcina era cineva fericit de acțiunile lui?

În mesajul său, cunoscuta vloggeriță culinară, se adresează persoanelor care o urmăresc, iar comentariile internauților nu au întârziat să apară. Cum era de așteptat, mulți dintre oamenii care o urmăresc, i-au ținut partea.

"Este loc pentru toți este foarte urat să se ajungă la așa ceva din partea cuiva care este în același domeniu! Una e să zici în privat și altă e să te duci să faci tam tam! Marii bucătari ai lumii ce să mai zică că ne inspirăm de la ei? Cred că trebuiau să dea sute de mi de bloggeri în judecată! Mi se pare ceva rău! Oricum din păcate asta este lumea în care trăim! Este loc oricum pentru toți pe aceste platforme, vor apărea altele și tot așa! Oamenii nu înțeleg că fiecare creator este unic prin ce face prin vorbele ce le zice în video prin modul în care gătește etc! Și sunt multe ore de muncă la aceste videouri și este trist să vezi că nu este înțelegere! Este foarte aiurea competiția asta care se creează uneori! Toți avem familii toți vrem să muncim să oferim ce este mai bun familiei noastre! Oricum, mergi mai departe și nu bagă în seama toate astea, oameni de genul vor mai fi! Succes pe mai departe", este comentariul lăsat de o femeie.

Jamila: Au fost cazuri când mi-am văzut rețetele copiate gramaj cu gramaj

"Asta este și părerea mea și eu niciodată nu m-am dus să dau în alt blogger, fie că e unul mai mic sau mai mare. După mine au apărut foarte multe canale de gătit, dar nu am simțit asta că un pericol, dimpotrivă. Cu cât comunitatea e mai mare și mai diversă cu atât putem face lucruri mai frumoase și cu impact cât mai mare pentru cei ce ne urmăresc. Au fost cazuri când mi-am văzut rețetele copiate gramaj cu gramaj și tot nu m-am dus la oamenii respectivi, nici măcar în privat.

Sunt conștientă că atât timp cât postez online, lucrurile acestea sunt inevitabile. Eu sunt mândră de comunitatea de creatori de rețete video din România mai ales că acum 11 ani, când am început eu, nici nu-mi imaginăm că vom ajunge aici. Mulțumesc mult de comentariu și de susținere! Succes și ție și mult noroc cu toate!", i-a răspuns Jamila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel