Data actualizării:
Data publicării:

”Ați adus un asasin plătit la JO?”. Apariție de senzație a Turciei în proba de pistol cu aer comprimat: Probabil este cea mai bună imagine. FOTO în articol

Autor: Andrei Itu | Categorie: Sport
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Echipa mixtă a Turciei, cu Sevval Ilayda Tarhan şi Yusuf Dikec, a făcut senzație la proba de pistol cu aer comprimat, 10 m, în competiția de tir sportiv de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Yusuf Dikec, în vârstă de 51 de ani, sergent major în Jandarmeria turcă, a devenit viral pe rețelele sociale, prin modul în care a participat la concurs. Acesta s-a afișat cu o mână în buzunar, fără o lentilă specială, precum folosesc ceilalți concurenți la această probă, dar și fără ochelari speciali și fără căști.

În acest mod inedit, turcul Yusuf Dikec, împreună cu partenera sa Sevval Ilayda, au reușit să câștige prima medalie din istoria Turciei la tir, în cadrul Jocurilor Olimpice. Dikec a concurat cu ochelari simpli și doar cu dopuri pentru urechi. Imaginea cu el, țintind o mână în buzunar și o mână pe pistol, a ajuns virală pe rețelele sociale. 

Foto

Ce a transmis contul oficial de X al JO 2024 / Ce au spus internauții

”Starul de care nu credeam că avem nevoie”, este mesajul transmis pe contul oficial de pe platforma X a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. ”Ați adus un asasin plătit la JO?”, ”Probabil este cea mai bună imagine din istoria Jocurilor Olimpice”, ”Are o aură de Bollywood”, ”Prea ușor concursul pentru el”, ”Cea mai cool afișare de până acum de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024”, ”Turcia a trimis un om cool la JO de la Paris”, ”Până la acest moment nimeni nu se uita la această probă de concurs de la JO”, sunt câteva dintre zeciile de mii de comentarii de pe rețelele sociale.

”Acesta este James Bond în viața reală!”

”Acesta este James Bond în viața reală!”, ”Câștigarea medaliei de argint, în acest fel, fără echipamente speciale, este cu adevărat inspirată. Este o dovadă că priceperea și determinarea pot învinge echipamentele de lux!”, ”Omul e de pe altă planetă”, au scris alți internauți.

Totodată, concurentul din Turcia Yusuf Dikec nu este singurul trăgător care a devenit viral pe reţelele de socializare. Duminica trecută, Yeji Kim din Coreea de Sud a câștigat medalia de argint la proba de pistol de 10 metri. Yeji Mim s-a afișat atunci cu şapca așezată invers pe cap şi îmbrăcată în negru, fiind parcă într-un film de acțiune.

Citește și - Jocurile Olimpice de la Paris. Rezultatele sportivilor români

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel