Jaful de la bancă, demn de filmele de COMEDIE. Surugiu: Ăsta-i JAF de PROST
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un jaf s-a produs astăzi la o bancă din Capitală. Ce scria pe bilețelul dat de hoț casierei și ce părere are Iulian Surugiu.

Poliția Capitalei caută un bărbat care a jefuit, marți dimineață, o bancă din sectorul 2. Individul a fugit cu 10.000 de lei, după ce a amenințat-o pe una dintre casiere.

Nu erau clienți în acel moment, în agenție. Iar hoțul a apucat să-și ducă planul la bun sfârșit înainte ca femeia să apese butonul de panică.

Extrem de liniștit, bărbatul I-a înmânat un bilețel casieriței:

”Ai zece secunde să scoți toți banii din sertar... dacă te conformez ajungi acasă cu bine! Dacă faci un pas greșit te tai!”

Fără să facă alte mișcări bruște, femeia a început să scoată banii și i-a pus pe masă. Bărbatul a pus banii în rucsac și a plecat, fară să fi fost urmat de altcineva. 

Iulian Surugiu, reacție fermă

"Din păcate, dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns. Suntem într-o situație proastă și parcă de prin primăvară am spus, încă de când Poliția Română se lăuda cu scăderea infracționalității, pentru că oamenii stăteau în casă, am spus-o că vom avem o creștere și o dinamică foarte mare. Lucru care se întâmplă acum.

Din punctul meu de vedere, ăsta nu-i un hoț, hoț, o să vedem în câteva zile. Ăsta e un copil de vreo 25 de ani și mai mult teribilism. Ăsta nu e jaf de bancă, ăsta-i jaf de prost! Ferească Dumnezeu să asistăm la jafuri adevărate, cu arme letale și alte nenorociri", a declarat Iulian Surugiu, în direct la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel