Jaf într-o biserică din Maramureş. S-au furat bunuri de mii de lei
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
O biserică din comuna Mireșu Mare, județul Maramureș, a fost spartă duminică dimineața. Hoții au sustras bunuri în valoare de 8.000 de lei.

Potrivit IPJ Maramureș, polițiștii au fost sesizați duminică dimineața cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o biserică din comuna Mireșu Mare, de unde au sustras mai multe bunuri.

La fața locului, polițiștii au constatat că persoane necunoscute au intrat prin efracție în biserică și au furat mai multe bunuri în valoare totală de aproximativ 8.000 de lei.

„A fost efectuată investigarea tehnico-științifică a locului faptei de către o echipă de cercetare. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a ransmis IPJ Maramureș, conform Mediafax.

Jaf în farmacie în noiembrie. Unde a greşit hoţul 

Un bărbat a spart o farmacie din Iași la începutul lunii noiembrie, a furat mai multe bunuri şi apoi a dispărut, relatează Pro Tv. Individul a jefuit farmacia aflată în zona gării din Iaşi în jurul orei 1 noaptea. Tot atunci s-a şi dat alarma la 112, însă până când poliţiştii au ajuns la fața locului deja bărbatul fugise. Totul a fost surprins însă de camerele de supraveghere.

Potrivit anchetatorilor, pe imagini se vede un singur suspect care dă spargerea şi merge țintit la casa de valori din farmacie. Deoarece seiful avea doar 10 kilograme, individul a reuşit să-l ia şi să fugă imediat. În interior se aflau 18.000 de lei, potrivit oamenilor legii. Polițiștii au anunțat că au deja un cerc de suspecţi şi îl caută pe individ.

Jaf de mii de euro la o bancă din Brăila, în plină zi

O sucursală BRD din Brăila a fost jefuită pe 13 octombrie. Suma furată s-ar ridica la câteva mii de euro. 

În imaginile apărute în presă se vede cum un bărbat intră în sucursală purtând un hanorac cu glugă, mască chirurgicală și mănuși și se îndreaptă spre un birou. După ce îi întinde angajatei un bilet pe care scria un mesaj amenințător, bărbatul îi face semn către sertarul cu bani. Femeia deschide sertarul și fuge, iar bărbatul îl golește de bani. Ulterior, hoțul s-a făcut nevăzut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel