Jaf de mii de euro la o bancă din Brăila, în plină zi / Video
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de PublicDomainPictures de la Pixabay
Imagine de PublicDomainPictures de la Pixabay
Un bărbat mascat, cu mănuși chirurgicale în mâini, a jefuit o sucursală BRD din Brăila. Totul s-a întâmplat miercuri, 13 octombrie, la prânz. Suma furată s-ar ridica la câteva mii de euro.   

O sucursală BRD din Brăila a fost jefuită astăzi, la prânz, informează debraila.ro. Presa locală precizează, citând surse din rândul anchetatorilor, că suma furată s-ar ridica la câteva mii de euro. 

În imaginile publicate de site-ul citat se vede cum un bărbat intră în sucursală purtând un hanorac cu glugă, mască chirurgicală și mănuși și se îndreaptă spre un birou. După ce îi intinde angajatei un bilet pe care scria un mesaj amenințător, bărbatul îi face semn către sertarul cu bani. Femeia deschide sertarul și fuge, iar bărbatul îl golește de bani.

Ulterior, hoțul s-a făcut nevăzut. Polițiștii încă îl caută pe individ. 

"Astăzi, în jurul orei 14,05, o angajată a unei sucursale bancare de pe raza municipiului a sesizat prin apel 112 faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras din incinta sucursalei o sumă de bani, după care ar fi fugit. În acest moment, poliţiştii împreună cu jandarmii brăileni efectuează activităţi de verificare şi căutare pentru localizarea şi depistarea persoanei în cauză", arată un comunicat al IPJ Brăila.

Cercetările continuă.

VEZI ȘI: Un bărbat a încercat să jefuiască o bancă, dar a eșuat din cauza scrisului urât. Angajații nu i-au înțeles biletul de amenințare

Un bărbat  din Sussex a vrut să jefuiască o bancă, dar a plecat cu mâna goală din cauza scrisului urât. Angajații nu au înțeles ce scrie pe biletul de amenințare, scrie The Huffington Post. 

Pensionarul Alan Slattery, în vârstă de 67 de ani, a plecat cu mâna goală din banca, după ce casierii nu au reușit să înțeleagă ce scria pe biletul primit de la bărbat. Totuși, bărbatul a renunțat la ideea sa. Și-a încercat norocul în altă bancă, iar de acolo a reușit să plece cu  plecat cu 3.300 de dolari. Apoi a urmat o altă tentativă eșuată.

“Paravanul tău nu va opri ceea ce am, doar dă-mi bancnote de 10 și de 20. Gândiți-vă la ceilalți clienți”, scria pe bilet. 

Într-un final pensionarul a fost identificat după ce a fost surprins pe camerele de supraveghere. El a fost arestat în apropierea casei sale. Bărbatul a pledat vinovat pentru o acuzare de jaf și două acuzații de tentativă de jaf în iulie. Un judecător l-a condamnat la șase ani de închisoare. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel