Jaf armat pe autostrada București - Pitești. Peste 20 de kilograme de aur au fost furate
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
jaf-armat-ungaria-MTI
jaf-armat-ungaria-MTI

Acțiune fără precedent pe Autostrada A1 pe sensul de mers București - Pitești, unde o mașină care transporta o mare cantitate de aur  a fost jefuită în trafic, la kilometrul 83.

Conform șefului de la Polița Autostrăzi, la kilometrul 83, o mașină de culoare neagră cu girofar, care se deplasa către Pitești a oprit în fața mașinii societății comerciale, din aceasta au coborât trei bărbați care au spart geamurile autoturismului oprit și au furat peste 20 kilograme de aur, bijuterii care erau destinate unei prezentări.

Mașina prădată este o mașină normală, fără blindaj, care circula fără escortă de securitate. La această oră, un elicopter al Poliție survolează zone în căutarea unor indicii care să ducă la prinderea hoților.

Persoanele aflate în autoturismul atacat nu au fost rănite. Din primele cercetări rezultă că autoturismul care transporta valori nu era specializat în astfel de operaţiuni, fiind o maşină obişnuită. Potrivit primelor informaţii, se pare că atacatorii au acţionat la pont. Valoarea bijueriilor furate se ridica la circa un milion de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel