Jaf armat la o cafenea din județul Suceava. Suspectul a fost prins
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Fotografie creată de Chevanon Photography, de la Pexels
Fotografie creată de Chevanon Photography, de la Pexels
Un jaf armat a avut loc într-o cafenea dintr-o comună din județul Suceava. Suspectul a fost prins, anunță presa locală. 

Un tânăr bănuit că a jefuit o cafenea din comuna Iaslovăț, județul Suceava, a fost prins de polițiști după câteva ore. Jaful a avut loc luni seară, în jurul orei 20.30, iar pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum persoana intră în cafenea având gluga trasă pe cap și o mască de protecție pe față.

El schimbă câteva vorbe cu gestionara, apoi scoate de sub haină un pistol (încă nu se știe dacă era sau nu de jucărie) pe care îl îndreaptă spre tânără. Aceasta se sperie și se îndepărtează, iar autorul jafului ia banii din casă, adică în jur de 2.000 de lei, scrie Monitorul de Suceava. 

Cu prada în buzunar, suspectul pleacă liniștit din cafenea. Între timp, gestionara pune mâna pe telefon și dă alarma. În baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, dar și a altor informații obținute, autorul a fost prins după numai câteva ore, iar acum este audiat de polițiști.

Oamenii legii vor să afle mobilul jafului și ce armă avea suspectul.

Vezi imaginile pe Monitorul de Suceava.

CITEȘTE ȘI: Primarul Sucevei susține că mulți oameni s-au vindecat de Covid 'ca urmare a trecerii cu moaștele Sfântului Ioan cel Nou prin curtea spitalelor sau prin apropiere'

Primarul Sucevei, Ioan Lungu, a mulțumit înalților prelați și preoților Bisericii Ortodoxe Române pentru organizarea de procesiuni religioase prin oraș. Mai mult, Edilul Sucevei susține că are statistici și mărturii, conform cărora bolnavii s-au vindecat datorită procesiunilor cu moaștele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava.

'Domnul Ioan Lungu a adresat un cuvânt de mulțumire, punctând ajutorul acordat de instituția pe care o reprezintă Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, și a subliniat impactul procesiunilor prin județ cu moaștele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava, fiind vizibilă reducerea numărului de îmbolnăviri în această perioadă de pandemie.

„Avem statistici, mărturii ale oamenilor care s-au vindecat sau a căror stare s-a îmbunătățit ca urmare a trecerii cu moaștele Sfântului Ioan cel Nou prin curtea spitalelor sau prin apropiere. Nu știm cum vor evolua lucrurile, dar în măsura în care va fi nevoie, vom apela la dumneavoastră, să mai facem un pelerinaj cu Sfântul prin oraș și prin județ.”', potrivit unui comunicat al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Continuarea articolului, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel