Data actualizării:
Data publicării:

Jacob Jugashvili, strănepotul lui Stalin, crede că Putin este mort: "Cei care i-au luat locul nu se poartă ca niște lideri adevărați"

Autor: Ema Apostu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: captură video YouTube Jacob Jugashvili 3
Sursa foto: captură video YouTube Jacob Jugashvili 3
Jacob Jugashvili, strănepotul lui Stalin, a vorbit despre războiul pornit de Rusia în Ucraina, dar a lansat și o ipoteză în ceea ce îl privește pe Vladimir Putin, președintele rus.

"Războiul din Ucraina e ilegal pentru că poporul rus nu a dat, direct sau prin autoritățile statului, permisiunea trupelor pentru a invada Ucraina, nefiind vreun document oficial în acest sens. Iar articolul 353 din Codul Penal din Rusia prevede pedepse dure pentru pregătirea și declanșarea unui război”, a declarat Jacob Jugashvili, pentru Adevărul.

"Imaginile adevăratului Putin nu se potrivesc cu cele de acum, iar cei care i-au luat locul lui Putin nu se poartă ca niște lideri adevărați. Este o probabilitate foarte mare ca Putin să fie mort. Nu cred în posibilitatea să fie vorba doar de un Vladimir Putin mai slab și mai bolnav și nu de o sosie a acestuia”, a spus strănepotul lui Stalin.

"Rusia are nevoie de un lider care să dea dreptul poporului rus să îl judece"

”Singura cale de a împiedica degradarea elitei conducătoare este să li se dea cetățenilor ruși o oportunitate legitimă de a judeca autoritățile alese (Duma și președintele) în funcție de rezultatele realizărilor lor. În timpul noilor alegeri, poporul ar urma să dea un verdict asupra autorităților din mandatul precedent și, în funcție de verdictul majoritar, să le pedepsească sau să le recompenseze. Dacă verdictul primește majoritate de voturi, guvernul e înlocuit fără consecințe. Rusia are nevoie de un lider care să dea dreptul poporului rus să îl judece la finalul mandatului”, a declarat Jacob Jugashvili.

Jacob Jugashvili este fiul lui Evgheni Jugashvili, care era fiul lui Yakov Djugashvili, acesta din urmă fiind fiul cel mai mare al fostului lider sovietic Iosif Stalin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel