„Am pregătit o gamă variată de rețete pentru toți iubitorii de pește și nu numai, creând o adevărată cherhana pescărească în inima capitalei. De la icre de crap și borș de pește, la scrumbii afumate, păstrăv și fructe de mare, toate vă așteaptă să le descoperiți și să le savurați. Meniul include pește proaspăt, afumat sau marinat, gătit în moduri diverse: la grătar, pe plită, în saramură, în plăcinte, crochete, mici, chifteluțe sau sărmăluțe în foi de viță.
Vedeta zilei de Florii va fi scrumbia, trufandaua sezonului, prezentă sub toate formele: pe grătar, pe plită, în saramură, afumată sau marinată! În plus, oferta noastră cuprinde saramura de crap, storceagul pescăresc, păstrăv și crap la proțap, vinegretă din păstrăv, mititei și chifteluțe din pește, sărmăluțele pescărești, plăcinte cu pește, crochete și chifteluțe de hamsii și scoici, creveți și calamari.
Dar peștele nu este singura vedetă a festivalului! Ne petrecem ziua liberă de 1 Mai cu sute de kilograme de mititei tradiționali din vită, porc, pește sau curcan, stropiți din belșug cu bere rece! Vom continua festinul cu pastramă la ceaun, bulz, cârnați, tocănițe și tochituri gătite după rețete tradiționale. Și nu pot lipsi preparatele la ceaun, frigărui și fripturi, cârnați de casă tradiționali și produse tradiționale, afumături, mușchiuleți și brânzeturi de toate felurile.
Pentru cei care au poftă de ceva dulce, avem deserturi savuroase precum cozonaci, plăcinte poale-n brâu din Bucovina, alivenci moldovenești, cheesecake, prăjituri cu fructe, turtă dulce pentru cei mici, langoși, gogoși, clătite, bubble waffles, dulcețuri și gemuri proaspete.
Vremea se anunță frumoasă, așa că vă invităm să vă bucurați de o plimbare în aer liber în Parcul Izvor și de un ospăț delicios ca la mama acasă”, au transmis organizatorii.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- SRI face angajări. Posturile pentru care puteți aplica. Vă puteți înscrie în cursă până la finalul lunii mai
- Micii pe care îi mâncăm nu mai au nicio legătură cu micii adevărați. Ingredientul care lipsește cu desăvârșire. Medicul Alin Popescu: Aș da o lege să se schimbe compoziția
- Cea mai mare inutilitate din București. Primarul de sector care credea că va da lovitura și turiștii vor lua cu asalt construcția
- Numerologul Romeo Popescu, previziunile pentru luna mai, în funcție de cifra destinului: Cine are idei geniale și face rost de bani
- BANCUL ZILEI: Ardeleanul și avocatul...
- Cât a plătit o mămică pentru 3 felii de cozonac la supermarket: Nici nu-ți vine să-l mai mănânci / video
- Vacanța ieftină în Istanbul nu mai există! ”Prețurile de acum încolo vor fi exagerate”. Ce notă de plată a primit o familie de români cu un copil mic după masa de prânz
- SONDAJ de ultimă oră pentru Primăria Capitalei: Procentul celor 27% pe care-i vor și de care se tem, deopotrivă, candidații
- Dedesubturile pensionării lui Iohannis. Chirieac: Acest lucru e un mare secret pentru mine
- Bătrânica din Germania e istorie: Acum, toți samsarii merg la grădiniță! Nouă tactică pe piața auto second hand
- Importanța poziției Lunii. Astrolog: “Înseamnă naștere, fertilitate, copii”
- Nicușor Dan, interviu LIVE din studiourile DCNews. Răspunde întrebărilor lui Bogdan Chirieac
- Statistica accidentelor grave din România. Titi Aur: „Asistăm la o tentativă de prezentare a lucrurilor mai roz decât în realitate”