Ivanka Trump TUNĂ și FULGERĂ: E rușinos!
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Fiica președintelui Donald Trump, Ivanka, a transmis un mesaj pe pagina sa de Twitter. De asemenea, i s-a alăturat și fratele, Donald Trump Jr. Iată ce au scris cei doi.

După marșul pro-Trump de sâmbătă, susținătorii președintelui în exercițiu au fost supuși unor represalii din partea fanilor lui Joe Biden. De asemenea, poliția a anunțat că a arestat 10 oameni (vezi AICI).

Fiica președintelui Trump, Ivanka, a reacționat pe pagina sa de Twitter vis-a-vis de reacția mass-media privitoare la evenimentele de după marșul de sâmbătă. „Tăcerea aproape totală a presei cu privire la violența fizică comisă împotriva conservatorilor este rușinoasă și periculoasă”, a scris ea pe Twitter. Toodată, aceasta a mai punctat „Imaginați-vă indignarea dacă ar fi luat altă turnură. Violența nu este niciodată un răspuns și instigatorii trebuie condamnați și urmăriți penal”, conform FoxNews.

Au apărut mai multe videoclipuri cu manifestanții pro-Trump care erau împinși și bruscați de fanii lui Biden. Un bărbat care vorbea la portavoce a fost împins în stradă de un bărbat și apoi a fost înconjurat de mai mulți oameni și lovit cu pumnul până când a căzut (vezi AICI). 

A reacționat și fiul lui Trump

Fratele Ivankăi, Donald Trump Jr, a calificat „tăcerea presei”, cu privire la violența de sâmbătă seara, drept „defăimătoare”. „Sunt complici la violență. Sunt cei mai răi dintre cei mai răi”, a precizat acesta, conform aceleiași surse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel