Ivan: Boc, un fost premier laș. A executat toate ordinele primite
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
boc
boc

Cătălin Ivan susține că Emil Boc este un "fost premier laș". Purtătorul de cuvânt al PSD a declarat că Emil Boc nu a avut curajul să-și asume proiectul de la Roșia Montană, așa cum a făcut USL, ci s-a ascuns mereu în spatele altora când s-a pus problema să ia decizii. 

"Emil Boc a fost un premier laș, care nu a avut curajul să-și asume trimiterea proiectului de la Roșia Montană într-o dezbatere deschisă și transparentă, așa cum a făcut USL, pentru a tranșa odată pentru totdeauna chestiunea. El s-a ascuns întotdeauna în spatele altora când trebuiau luate decizii", a declarat Cătălin Ivan.

"Boc a executat toate ordinele primite"

Europarlamentarul a adăugat că "Este interesant cum, în tot timpul în care Traian Băsescu a susținut fățiș proiectul de la Roșia Montană, Emil Boc nu a scos niciun cuvânt și a executat toate ordinele primite. Dar cu toate acestea, este premierul care a tăiat salariile, care a mărit taxele, care a reținut ilegal bani pensionarilor, care a blocat programele operaționale, care a umilit întregi categorii sociale și care a dus România pe marginea prăpastiei. Practic, la un an și jumătate de la plecarea sa, încă ne luptăm pentru a repara ce a stricat".

Cătălin Ivan a conchis: "Emil Boc, în opinia noastră, este ultimul om care poate vorbi despre bună guvernare, ca să nu mai discutăm despre proiecte majore pe care le-a avut în gestionare și pe care pur și simplu le-a lăsat în cârca altora".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel