Iunie 2023, previziuni. Horoscopul pentru fiecare zodie/ascendent
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Pixabay
FOTO: Pixabay
Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, ne prezintă horoscopul lunii IUNIE 2023 pentru fiecare Zodie/Ascendent. Iată cum va fi a șasea lună din an pentru toate semnele din zodiac.  

Avem așteptări mari de la luna iunie! Și este ușor de înțeles de ce. Jupiter a intrat recent în Taur, Mercur va părăsi același semn (contaminat de retrogradare), Venus va intra în Leu (și ne va promite o vară incendiară). Dar vă rog să aveți în vedere că Marte va face careu cu Uranus, aspect ce se poate face vinovat de tot felul de evenimente neașteptate și ciudate, atât pe plan personal, dar și la nivel mondial.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Tu ai parte de evenimente minunate în a șasea lună din an. De aceea, ai face bine să te bucuri din inimă, întocmai ca un copil. Și să cauți motive de bucurie în fiecare zi. Marte din Casa a 5-a te îndeamnă la acțiune. Urmează o lună favorabilă pentru tine, dar ai grijă în zona amoroasă. Vin zile bune și pentru călătorii, dar și pentru studiu... VEZI TOATE PREVIZIUNILE PE ASTROSENS!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel