iUmor. Marius Tulpea (Edy Melcul) revine din Anglia. Cheloo, exasperat
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 14 oct 2017, 09:36
WhatsApp
Revedere nu neapărat așteptată, duminică seara, pe scena "iUmor"! Unul dintre cele mai controversate personaje din sezonul trecut și-a făcut apariția și în această toamnă. Marius Tulpea sau "Edy Melcul" este concurentul care a iscat îndelungi dezbateri, sezonul trecut, între cei trei jurați și nu a reușit să treacă în etapa următoare.

Dar controversele par să îi fi plăcut, pentru că a revenit și în acest sezon.

"Mi-era foarte dor de Mihai Bendeac și cred că și lui de mine. Am venit din Anglia să îl binedispun", a spus acesta zâmbind, probabil, sub masca sa. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost șocați să vadă însă numărul pe care melcul l-a pregătit.

Mai exact, Marius Tulpea, îmbrăcat în deja celebrul său costum, a parcurs scena de la un capăt la celălalt, la pas de... melc, apoi a plecat.

"Nu e ușor să traversezi scena așa, dintr-o parte în alta, pentru că el nu alunecă", a încercat Delia să îi ia apărarea, în timp ce colegii săi erau tot mai contrariați. "Omul acesta s-a întors ladoar ca să traverseze scena. A venit din Anglia pentru asta!", a exclamat Cheloo contrariat.

Care va fi soarta melcului și la ce concluzie au ajuns Delia, Cheloo și Bendeac, telespectatorii vor afla duminică seara, de la ora 21.00, la Antena 1, într-o nouă ediție "iUmor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?