iUmor. Ce crede Elvira Deatcu despre Mihai Bendeac - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Actrița Elvira Deatcu, de la Teatrul Odeon, a acordat un interviu în exclusivitate la DC News.

Artista a fost întrebată dacă se uită la iUmor și ce părere are despre umorul lui Mihai Bendeac.

"Nu am văzut niciodată o emisiune cap-coadă pentru că nu prea mă uit, dar m-am uitat la câteva secvențe", a spus Elvira Deatcu.

"Eu îl admir pe Mihai Bendeac pentru că este foarte greu ce face el. Nu mă refer la ce face în emisiune, pentru că acolo este jurat, mă refer la ce face atunci când este pe scenă. Este foarte cutezător. Nu am colaborat niciodată, iar la iUmor, m-am uitat la câteva momențele. Nu am nimic împotriva stand-up-ului. Este un gest de mare cutezanță să crezi în tine că poți să ții un public... Este foarte greu. Ține mult de improvizație, de carismă, sunt lucruri pe care nu le poți măsura", a mai zis actrița de la Teatrul Odeon.

Iată răspunsul:

VEZI INTERVIUL INTEGRAL

[citeste si]


Cele mai amuzante numere

Anul acesta, aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up" pentru „DA" şi „Thumbs Down" pentru „NU", iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA" de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor", creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia "iUmor", va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel