Iulia Albu și Lino Golden, protejatul lui Velea, scandal monstru: Înțeleg că ești bătrână și nu înțelegi, dar ești penibilă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Lino Golden a lansat mai multe jigniri la adresa Iuliei Albu, după gestul făcut de stilistă. Ce acuzații i-a adus public.

Scandalul a izbucnit după ce Iulia Albu și-a dat cu părerea despre o fotografie postată de Lino Golden pe Instagram. Aceasta consideră că artistul instigă la ură rasială prin descrierea postată.

”@linogolden promovează ura rasială. Sinistru, penibil, abject. Asta, fireşte, dacă nu cumva consideră că suntem toţi nişte “animale” unii oi, probabil, alţii cotârle. “Of mice and men” aş putea vorbi ore în şir. Păcat că nu am compania lui Steinbeck. Aviz brandurilor pe care le endorsează. Hai să vorbim despre influencing”, a scris Iulia Albu pe Instagram.

Cântărețul a reacționat imediat, lansând mai multe jigniri la adresa ei.

”Nu știu ce ai înțeles tu prin ”rasă inferioară”. Înțeleg că ești bătrână și că nu înțelegi glumele și meme-urile, dar ești penibilă. Te pup dulce! Ți-ai căutat-o cu Velea, te-a făcut faimoasă, și acum ți-o cauți și cu mine și știu că vrei răspuns public”, i-a transmis artistul Iuliei Albu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

banii de r@ta *cine se ofenseaza e rasa inferioar(gluma)(nu ma ma refer la nimic rasist)(ma refer la calitatea umana) (ca vad ca nu stiti de ironie si glume)

O postare distribuită de dau moda ???? (@linogolden) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel