Iulian Iancu, totul despre criza din ENERGIE. Rămânem pe întuneric? Misterul facturilor mari, dezbătut în emisiunea ”Ce se întâmplă?”, cu Răzvan Dumitrescu
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 25 noi, 09:59
WhatsApp
Iulian Iancu, totul despre facturile la energie
Iulian Iancu, președintele Comitetului Roman- World Energy Council, este invitatul jurnalistului Răzvan Dumitrescu. 

Iulian Iancu, președintele Comitetului Roman- World Energy Council, vorbește despre criza din energie și urmările ei pentru români, de la ora 12:00, ca invitat al jurnalistului Răzvan Dumitrescu, în emisiunea ”Ce se întâmplă?”. 

”Totul despre MISTERUL facturilor mari la ENERGIE- ce nu vă spune niciun GUVERN! Marile greșeli energetice ale ROMÂNIEI sunt doar simple erori? Care este jocul global de interese, câți îl înțeleg și spre ce ne îndreptăm? Închidem una după alta centrale pe cărbune, dar ce punem în locul lor? Putem rămâne pe întuneric? ROMÂNIA, țară cu resurse. De ce alții fac jocurile? TOP 3 erori majore care ne costă! O discuție cu toate cărțile pe masă, cu IULIAN IANCU, președintele Comitetului Roman- World Energy Council, JOI, la 12:00, în DIRECT pe DCNews si DCNews TV!” a anunțat jurnalistul Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii ”Ce se întâmplă?”, de la dcnews.ro și DCNewsTV.ro. 

G Ad:
WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro