Iancu: Ponta să spună public de ce am fost șters de pe listă
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Preşedintele Comisiei de Industrie din Camera Deputaţilor, Iulian Iancu, a vorbit despre decizia premierului Victor Ponta de a-l şterge de pe lista miniştrilor şi a-l numi pe Constantin Niţă la Energie, în schimb.

 "Am învăţat următorul lucru în politică să nu-ţi faci planuri personale. În junglă există reguli, în război există reguli, în politică nu există [...] decizia (de numire în ministerul Energiei n.r.), în orice situaţie, ar fi aparţinut premierului. El este cel care face alegerea. În acest caz el a făcut-o. De ce a făcut-o, eu sper să o spună direct public şi să stingă acest semn de întrebare. Nu am vorbit cu Ponta dacă pot să spun ce mi-a spus. Este preferinţa premierului. Întotdeauna are nişte raţiuni pentru echilibrul cabinetului", a declarat Iulian Iancu, la Realitatea TV.

Deputatul Iulian Iancu a fost eliminat, pe ultima sută de metri, de pe lista propunerilor de miniștri în Guvernul Ponta II. În locul său, la Ministerul Energiei a fost instalat social democratul Constantin Niță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel