Iulian Dumitrescu, mesaj după realegerea  la conducerea PNL Prahova
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Iulian Dumitrescu  Foto: Facebook
Iulian Dumitrescu Foto: Facebook
Vreau să le mulțumesc din suflet colegilor mei liberali care m-au reales în funcția de președinte al PNL Prahova, a scris Iulian Dumitrescu pe Facebook.

"Fără eforturile dumneavoastră, PNL Prahova nu ar fi reușit să ajungă ceea ce este astăzi, și anume una dintre cele mai puternice organizații județene ale Partidului Național Liberal.

Programul pe care l-am propus prahovenilor și pentru care am primit votul și încrederea acestora la președinția Consiliului Județean este PRAHOVA PE PRIMUL LOC. Este un program prin care ne-am propus să facem, în patru ani, lucruri de esență, care nu au fost făcute de PSD în 30 de ani. Prin candidatura mea de astăzi la președinția organizației județene a PNL, mi-am reafirmat angajamentul față de promisiunile pe care le-am făcut prahovenilor în campania electorală.

Am convingerea că scorul pe care îl vom obține la următoarele alegeri depinde de cât de bine reușim să ne facem treaba, fiecare la locul lui, dar și de cât de bine reușim să colaborăm între noi, de la Primărie, Consiliu Județean, Prefectură, Guvern, Parlament și Președinte, de la simplu membru de partid până la Președintele PNL.

Sunt extrem de mândru de echipa PNL Prahova și pentru mine este o onoare să fiu președinte al acestei organizații! Dragi liberali prahoveni, încă o dată vă mulțumesc pentru susținere și contez pe fiecare dintre voi!", a scris Iulian Dumitrescu pe Facebook, după realegerea sa la conducerea PNL Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel