Iulian Bulai, luat la MIȘTO după postarea cu Eminescu. Val de reacții, RÂZI cu LACRIMI: Dacă Barna era președinte, Eminescu trăia și azi! / Te trimitea la psihiatru
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 15 ian, 21:29
Foto: Facebook
Iulian Bulai a stârnit isteria în mediul online. 

Postarea lui Iulian Bulai la adresa lui Mihai Eminescu a ridicat Internetul în picioare. Urmăritorii USR-istului au fost surprinși de mesajul acestuia și nu au ezitat să-i lase câte un comentariu, mai acid, mai amuzant sau mai răutăcios.

Iată ce a scris Iulian Bulai (USR): 

"Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi:

- ar fi semnat pentru “Fără penali în funcții publice”.

- ar fi eliminat pensiile speciale.

- ar fi desființat inspectoratele școlare, pe care le știa bine.

- ar fi vrut să construim mai repede autostrada A8, pentru a ajunge mai repede de la Iași la Viena.

- ar fi reformat radical TVR, SRR și CNA.

La mulți ani, Mihai! Mulțumim pentru moștenirea primită de la tine!".

Rafală de comentarii. Râzi cu lacrimi:

"O sa iti rupa picioarele vecinii din Botosani daca te ratacesti pe acolo. Asta e blasfemie, Iulian!", "Eu sunt convins ca, inainte de a semna “Fără penali în funcții publice”, ar fi militat pentru examenul psihiatric al celor care ar putea deveni persoane decidente politic. Ori...pe aceasta "schema" niciunul dintre cei ca tine n-ar fi ajuns sa fie cunoscuti mai departe de familia lor, insa, chiar si acolo, sunt sigur, ar fi existat cateva retineri in acest sens...", "Te trimitea sa mai faci putina scoala, gangavule! Voi nu meritati sa ii pomeniti numele, n-aveti dram de respect pentru el si pentru cultura in general!Stai jos si taci!", "E absolut deplasată postarea", "Dacă Eminescu trăia azi, te făcea praf în vreo gazetă online. Adevărul e că trecuseră deja câteva zile de la ultima penibilitate a ta, un record".

"Dacă Eminescu trăia azi, murea de ciudă când vedea că unul ca Iulian Bulai e președintele comisiei de cultură de la camera deputaților"

"Daca Barna ar fi fost presedinte, Eminescu ar fi trait astazi"

"Ne faci de râs", "Esti varză. Daca cunosti valoarea marelui poet ,nu-i murdari imaginea cu mizeriile tale politice. La vremea lui a fost si el o voce, dar nu ca voi", "Dacă trăia Eminescu, te trimitea la psihiatru"

"Ați fi fost în mare încurcătură, pentru că poetul ar fi semnat și pentru „Fără tembeli în Parlament!”"

"Nu ți-e rușine să vorbești tu de Eminescu?"

"Ma, tu te-ai dat cu capu fara casca de toti plopii fara sot?"

"Fa cumva sa te conectezi la creier înainte sa mai postezi. E ceva de speriat! Nicicum n ai tu spiritul și mintea lui Eminescu", au fost doar o parte din comentariile lăsate la pagina de Facebook. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro