Data actualizării:
Data publicării:

Iulia Navalnaia, acuzată că nu a fost la înmormântarea soțului pentru că ar avea amant. Profilerul Paul Herinean spune ce relație aveau, de fapt, cei doi - Foto / Video

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Facebook Alexei Navalnîi
Foto: Facebook Alexei Navalnîi

Profilerul Paul Herinean a analizat relația dintre Iulia și Alexei Navalnîi, după ce în presa rusă au apărut zvonuri că cei doi erau divorțați de mult timp, iar în ultimii ani și-au mimat relația în fața publicului.

Presa de propagandă rusă a scris după moartea lui Alexei Navalnîi că opozantul rus era despărțit de mult timp de Iulia Navalnaia, lansând o amplă campanie de denigrare a acesteia. Astfel, Iulia Navalnaia a fost dur criticată pentru faptul că nu a fost la înmormântarea lui Alexei, aflându-se la acel moment în exil. Gurile rele au spus că ea și Alexei ar fi fost divorțați de mult timp, dar ar fi continuat să mimeze relația în fața publicului, timp în care femeia ar fi avut pe altcineva.

VEZI ȘI: Iulia Navalnaia nu a mers la înmormântarea soțului ei, dar a lăsat mesaje de adio pe rețelele de socializare

Toate aceste acuzațiile nu sunt confirmate însă nici de presa independentă, nici de imaginile apărute de-a lungul timpului cu cei doi. În toate fotografiile, filmările, apărute în spațiul public, Iulia și Alexei par foarte îndrăgostiți. Tocmai din acest motiv l-am contactat pe profilerul Paul Herinean. Expertul a analizat un video postat de Iulia Navalnaia în ziua în care opozantul rus a fost înmormântat și ne-a spus ce se vede, de fapt, despre relația dintre cei doi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Юлия Навальная (@yulia_navalnaya)

Paul Herinean: Mi-am adus aminte de mitul androginului

"M-am uitat la materialul trimis de dumneavoastră și recunosc că m-am uitat la el cu emoție. Rar mi-a fost dat să văd un cuplu care să transmită atâta autenticitate raportat la emoțiile pe care le trăiau unul față de celălalt. Sunt două persoane care cu siguranță s-au iubit, care erau îndrăgostiți unul de celălalt. Atât de transparentă, atât de naturală era relația lor, încât fără să vreau m-am dus înapoi cu gândul la filosofie, la autenticitate și mi-am adus aminte de mitul androginului. Există în filosofie un mit conform căruia la început bărbatul și femeia făceau parte din același corp, erau lipiți spate în spate. La un moment dat ei se despart și de aici apare, cel puțin în filosofia occidentală, noțiunea de suflet pereche. Dacă mă uit la ei cât de naturali erau împreună în mod imediat mă gândesc la acest lucru, la faptul că cei doi s-au născut unul pentru celălalt și fac parte din acest mit al androginului, că în această viață s-au regăsit.

Văzând materialul video am empatizat cu Navalnîi și am înțeles de unde și libertatea și forța pe care o exprima din spatele gratiilor, respectiv siguranța și liniștea, pentru că, de fapt, și aici mi-a fost indusă de material ideea mitului androginului, de fapt, el nu era închis. Navalnîi a fost liber în permanență pentru că o parte din sufletul lui era la soție. Liber.

Atâta timp cât unul dintre ei a fost liber, au fost liberi amândoi. Am văzut de multe ori materiale cu Navalnîi în spatele gratiilor și ceea ce transmitea el era liniște, calm și transmitea mai ales libertate, le arăta tuturor că indiferent care sunt barierele și indiferent ce i se întâmpla din punct de vedere fizic, spiritul poate rămâne întotdeauna liber", a explicat Paul Herinean.

Foto: Instagram Iulia Navalnaia

Iulia Navalnaia "îl iubește cu toată ființa"

"Cât despre atitudinea soției lui Navalnîi față de el, da, sunt emoții autentice, sunt sentimente profunde de iubire, de respect și de recunoștință și față de el, și față de faptul că l-a întâlnit.

Îl iubește cu toată ființa și în același timp primea necondiționat aceeași iubire din partea soțului ei. Relația lor se baza pe respect, pe armonie, pe transparență și pe libertatea ca fiecare dintre ei să fie el însuși în acea relație", a spus Paul Herinean.

Faimosul gest al lui Navalnîi. I-a desenat soției o inimă, din boxa condamnaților

Totodată, profilerul Paul Herinean a vorbit și despre faimosul gest făcut de Alexei Navalnîi în sala de judecată, atunci când în timpul procesului, înainte de a-și afla sentința, opozantul rus a fost surprins zâmbind, iar la un moment dat, a privit-o Iulia Navalnaia și i-a desenat o inimă pe geamul din fața lui.

"El face gestul inimii, adică exprimă dragoste, exprimă iubire. În plan non-verbal el desenează cu degetul o inimă, probabil pentru că nu se poate face auzit din spatele acelui geam, dar toată emoția pe care o simte, toată autenticitatea pe care o are, este transmisă non-verbal.

Arată că nu avem nevoie neapărat de cuvinte pentru a ne exprima. Este suficient să desenăm o inimă și este suficient ca ceilalți oameni să ne vadă chipul, iar pe chipul lui nu citim frică, nu citim furie, nu citim resemnare, vedem în continuare dragoste și iubire față de femeia pe care o iubește și citim libertate și relaxare, dar mai ales încrederea în cauza pe care o reprezenta", a explicat profilerul.

Foto: Captură video Youtube TV Rain

Iulia Navalnaia suferă?

Profilerul a analizat și filmările cu Iulia Navalnaia apărute în presă după moartea lui Alexei Navalnîi, în care femeia vorbea despre pierderea suferită, dar și despre nedreptățile la care a fost supus atât opozantul rus, cât și familia lui. Ea fusese acuzată și că și-ar face imagine pe spatele acestei tragedii. Paul Herinean spune că se vede clar că Iulia Navalnaia suferă după moartea soțului său, dar rămâne o femeie puternică.

Foto: Instagram Iulia Navalnaia

"Am văzut acolo o femeie atât de puternică, încât în fața celei mai mari traume pe care o putem experimenta în plan psihologic, adică moartea unei ființe iubite, am văzut o femei împietrită, dar care prin voință și prin forța interioară, reușește să își stăpânească emoțiile, sentimentele și lacrimile, și reușește să se exprime, să ducă mai departe spiritul lui Alexei.

Văd în acele filmări că forța pe care o are, o are tocmai din această dragoste și iubire pe care o va avea veșnic în raport cu fostul ei soț, dar și din respect și din apreciere și pentru cauza pe care el a reprezentat-o", a mai declarat Paul Herinean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel