Iulia Albu, UMILINȚA supremă. Lovitura dată de părinți. "SNOBISM. M-au SCOS"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Iulia Albu
Iulia Albu
Iulia Albu a primit o lovitură uriașă din partea părinților colegilor fiicei ei, Mikaela. Iată ce a pățit și ce a avut de îndurat designerul. 

Iulia Albu a înscris-o pe Mikaela, fiica pe care o are cu Mihai Albu, la o școală de stat, dar chiar dacă încă nu a început anul școlar, vedeta are deja probleme serioase și asta pentru că a fost scoasă din grupurile pentru mămici. 

"Este un snobism"

Designerul a povestit că întârzie la ședințele cu părinții și că celelalte mămici chiar au dat-o afară din grupurile de WhatsApp ale grupei unde învață fiica ei. Motivul nu și-l mai amintește exact dar spune că subiectele pe care le discutau celelalte mămici acolo oricum nu erau pe gustul ei.

„M-au scos de pe grupul de mame de pe WhatsApp. Nu mai țin minte exact de ce, dar sincer eu nu reacționez bine la mesajele acelea banale: m-am trezit de dimineață, am mâncat și am făcut imediat o poză. Mi se pare că sunt lucruri pe care nu ar trebui să le expui. Așa cum eu nu-mi expun copilul pe Instagram, așa nu o să-l expun nici pe un grup de mesaje. Am legat câteva prietenii, două, cu mămici, dar atât.

În general, nu apar la timp, pentru că, asta este, am un obicei în a întârzia la ședințele cu părinții și am avut întotdeauna, dar când apar, lucrurile sunt foarte simple. De obicei, am discuții cu profesorii. Mi se pare că foarte mulți profesori nu-și fac treaba cum ar trebui. Acum situația este diferită, pentru că Mikaela merge la o școală foarte bună. O școală de stat, apropo. Este un snobism să duci copilul la o școală privată. Există și excepții. Eu nu sunt un om snob, modestia mă caracterizează, după cum spuneam și anterior", a declarat Iulia Albu pentru viva.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel