Iulia Albu, despre ţinutele purtate de Carmen şi Klaus Iohannis la dineul Casei Regale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Ținutele purtate de cuplul prezidenţial la dineul dat de Casa Regală la Castelul Peleș au fost comentate de fashion-editorul Iulia Albu.

Cu ocazia aniversării a 66 de ani a Principesei Moștenitoare Margareta, Casa Regală a oferit un dineu la Castelul Peleș. Printre invitați s-au aflat și președintele României, Klaus Iohannis și soția sa, Carmen.

La eveniment, preşedintele României a purtat un costum impecabil, în timp ce prima doamnă a României a ales o rochie lungă şi elegantă, de culoare albă.
Într-o emisiune de televiziune de la Kanal D, Iulia Albu a luat la puricat ţinutele purtate de cuplul prezidenţoial.

Citește și: Klaus Iohannis şi soţia sa, la Peleș. Meniu regal la aniversarea Principesei Margareta-FOTO

"Sunt un fan declarat al lui Klaus Iohannis. Se vede că a slăbit, dar atunci când slăbim trebuie să ne ajustăm costumele în funcţie de siluetă. Mâneca hainei este prea lungă. Nu mă dă pe spate costumul. E bine că a ales pantof negru", a comentat fashion-editorul despre ţinuta purtată de preşedintele României.

"Doamna Carmen Iohannis are o siluetă perfectă. Nu ştiu cum face să arate aşa. Totul e bine, văd o rochie croită corect. Eu înţeleg aplombul de încuraja industria românească. Am putea, însă, să apelăm la un designer. Oricât de mult mi-ar plăcea ea în general, o rog să apeleze la un designer. E o rochie croită corect. Îi recomand să îşi aleagă un student sau un masterand pe care să îl promoveze", a afirmat fashion-editorul în ceea ce o priveşte pe prima doamnă a României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel