Iulia Albu, critici după nunta Andei Adam. Care a fost cel mai halucinant detaliu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Anda Adam s-a căsătorit în acest weekend. Cu acest prilej, Iulia Albu a comentat atât ținuta artistei, cât și modul în care s-au îmbrăcat domnișoarele de onoare.

"Nu am înțeles dacă tematica nunții a fost "Las Vegas trampy bridesmaids" sau "Nuntă la țară", însă, de departe, cel mai halucinant detaliu stilistic a fost dat de ținutele domnișoarelor de onoare, care au arătat mult prea porno", a zis fashion-editorul.

"€œRevenind la ținuta purtată de Anda Adam, apreciez linia decentă a rochiei, precum și faptul că nu a optat pentru o supra accesorizare a ținutei. Total rupte de poveste, care se voia a fi probabil una suavă, au fost machiajul strident și cocul mult prea înalt, înzorzonat cu ditamai tiara. Voalul în sine a fost o alegere fericită, trecând peste volumul inestetic creat de coc.

Nu am înțeles rostul colierului, element care scurtează inestetic gâtul în acest caz. Buchetul a fost unul simplu, de efect, deși ar fi fost de dorit o pată de culoare, cât de mică. În ceea ce privește opțiunea pentru alb, consider că Anda a făcut o alegere potrivită, care ar fi trebuit însă controlată ca proporție", a conchis Iulia Albu, scrie Wowbiz.

VEZI ȘI: Anda Adam îşi vede visul împlini

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel