Iulia Albu, atac la adresa vedetelor care-și fac avatare online: Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este un altfel de prostituție (FOTO)
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 13 dec 2022, 17:57
WhatsApp
Iulia Albu i-a criticat pe influencerii și vedetele care și-au făcut avatare online, cu inteligența artificială.

"A fi influencer nu înseamnă în a te poza doar în chiloți pe plaje exotice sau să îți fotografiezi copilul când mănâncă sau când face la oliță și a etala o viață absolut perfectă pe care, de fapt, nu o trăiești în realitate", a declarat Iulia Albu, pentru viva.ro.

"Atunci când o celebritate din Statele Unite sau din afară, în general, promovează o aplicație sau un trend, o face de cele mai multe ori pe bani. Și pe bani foarte mulți. Dacă analizăm situația, în contextul scandalului Balenciaga, de exploatare a minorilor cu acele trimiteri către pedofilie absolut sinistre, putem observa că celebrități ca Nicole Kidman "endorsează" în continuare brand-ul cu brațele larg deschise. Este, până la urmă, o alegere pe care acești oameni o fac în mod conștient, asumat și contra unor sume amețitoare. Nu este și nu va fi niciodată ok să se întâmple așa ceva", a mai spus vedeta.

"Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este un altfel de prostituție"

"În România, pentru aplicația despre care vorbim, și nu doar pentru aceasta, nu au nevoie să plătească. La noi funcționează efectul de turmă. Ne-am învățat atât de bine și ne e atât de confortabil să fim oi, încât cei mai mulți dintre noi refuză să gândească sau să se documenteze înainte de a face un pas", a declarat Iulia Albu.

"Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este și ea un altfel de prostituție. Pentru persoanele care trăiesc exclusiv din online este simplu. Totul se reduce la like-uri și numărul de campanii care le sunt propuse. Este comic și trist, în același timp. Asta în cazul în care vedeți foarte multe persoane care o folosesc și care erau înainte foarte vocale în legătură cu războiul din Ucraina și politica externă a Rusiei", a mai declarat Iulia Albu.

Iulia Albu este cunoscută pentru criticile sale tăioase la adresa vedetelor și punctele de vedere exprimate fără menajamente. De-a lungul timpului, aceasta a deranjat multe vedete. Recent, amintim, scandalul cu Alex Velea, moment în care a scris câteva rânduri pentru fiica ei, vorbind despre subiect.

Vezi și: Iulia Albu, scrisoare către fiica ei, după scandalul cu Alex Velea: Tu, draga mamei, trebuie să ții capul sus, să nu te prăbușești

Florin Piersic, întâlnire cu Anna Széles, fosta lui soție. Medeea Marinescu: Eram în culise şi am auzit.... A fost un urlet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?