Iulia Albu, atac la adresa vedetelor care-și fac avatare online: Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este un altfel de prostituție (FOTO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Iulia Albu i-a criticat pe influencerii și vedetele care și-au făcut avatare online, cu inteligența artificială.

"A fi influencer nu înseamnă în a te poza doar în chiloți pe plaje exotice sau să îți fotografiezi copilul când mănâncă sau când face la oliță și a etala o viață absolut perfectă pe care, de fapt, nu o trăiești în realitate", a declarat Iulia Albu, pentru viva.ro.

"Atunci când o celebritate din Statele Unite sau din afară, în general, promovează o aplicație sau un trend, o face de cele mai multe ori pe bani. Și pe bani foarte mulți. Dacă analizăm situația, în contextul scandalului Balenciaga, de exploatare a minorilor cu acele trimiteri către pedofilie absolut sinistre, putem observa că celebrități ca Nicole Kidman "endorsează" în continuare brand-ul cu brațele larg deschise. Este, până la urmă, o alegere pe care acești oameni o fac în mod conștient, asumat și contra unor sume amețitoare. Nu este și nu va fi niciodată ok să se întâmple așa ceva", a mai spus vedeta.

"Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este un altfel de prostituție"

"În România, pentru aplicația despre care vorbim, și nu doar pentru aceasta, nu au nevoie să plătească. La noi funcționează efectul de turmă. Ne-am învățat atât de bine și ne e atât de confortabil să fim oi, încât cei mai mulți dintre noi refuză să gândească sau să se documenteze înainte de a face un pas", a declarat Iulia Albu.

"Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este și ea un altfel de prostituție. Pentru persoanele care trăiesc exclusiv din online este simplu. Totul se reduce la like-uri și numărul de campanii care le sunt propuse. Este comic și trist, în același timp. Asta în cazul în care vedeți foarte multe persoane care o folosesc și care erau înainte foarte vocale în legătură cu războiul din Ucraina și politica externă a Rusiei", a mai declarat Iulia Albu.

Iulia Albu este cunoscută pentru criticile sale tăioase la adresa vedetelor și punctele de vedere exprimate fără menajamente. De-a lungul timpului, aceasta a deranjat multe vedete. Recent, amintim, scandalul cu Alex Velea, moment în care a scris câteva rânduri pentru fiica ei, vorbind despre subiect.

Vezi și: Iulia Albu, scrisoare către fiica ei, după scandalul cu Alex Velea: Tu, draga mamei, trebuie să ții capul sus, să nu te prăbușești

Florin Piersic, întâlnire cu Anna Széles, fosta lui soție. Medeea Marinescu: Eram în culise şi am auzit.... A fost un urlet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel