Tânăr de 25 de ani, UCIS pentru că a stropit, din greșeală, cu apă un bărbat. ”Nu credeam că era mort”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Un tânăr a fost înjunghiat mortal pentru că a stropit cu apă în jurul fântânii din care băuse. 

Oribila crimă a fost comisă la o sărbătoare a unui sat din Veniano, în apropiere de Como, unde un muncitor din fabrică în vârstă de 47 de ani a fost stropit accidental cu apă de un bărbat de 25 de ani cu apă de la o fântână. Muncitorul a scos un cuțit pe care îl ținea în buzunar și l-a rănit mortal pe tânăr, scrie Corriere della Sera.

Carabinierii l-au găsit pe atacator la domiciliul său, unde l-au și arestat. Purtând încă hainele pătate de sânge, acesta a predat arma și a mărturisit crima. Gabriele Luraschi, care lucra într-o firmă din Appiano Gentile, a fost acuzat de omor, cu circumstanțe agravante de săvârșire a infracțiunii. Totul s-a întâmplat dintr-un motiv banal și în prezența unui minor, respectiv fiul său în vârstă de 11 ani. Victima a fost Hans Junior Krupe, de 25 de ani, un curier UPS născut în Como, care locuia în Veniano cu tatăl său olandez și mama spaniolă.

A primit asistență medicală, dar a murit

Tânărul a suferit răni grave la un braț și la trunchi, hemoragia fiindu-i fatală, în ciuda intervenției imediate a unui medic prezent la festival. Tânărul a fost transportat de urgență la spital.

”Am fost în parc, ca majoritatea serilor, să ne distrăm și să discutăm. Prietenul meu era la fântâna de băut, când a țâșnit apă și a stropit un bărbat în apropiere, pe care îl văzusem deja, dar pe care nu îl cunosc personal. Bărbatul a fost furios și a început să strige la Hans, care a răspuns. Această persoană a scos brusc un cuțit și a început să-l înjunghie pe Hans în lateral și în braț”, a spus un prieten al lui Hans. 

O poveste identică a fost repetată de toți prietenii care au asistat la atac, neputincioși.

După ce l-a rănit pe tânăr, muncitorul din fabrică în vârstă de 47 de ani și-a dus familia acasă.

”Nu credeam că era mort. L-am văzut ridicându-se și am crezut că doar l-am rănit”, le-a spus el ulterior ofițerilor carabinieri.

Luraschi se hotărâse deja să se predea și chemase un prieten carabinier să-i spună ce s-a întâmplat și să-i ceară sfaturi despre ce să facă. El a predat cuțitul înainte de a confirma succesiunea evenimentelor pe care anchetatorii o reconstituiseră deja în urmă cu doar câteva ore. În prezent, el se află în închisoare, așteaptă să fie interogat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel