Italia: Piloți, arși de vii în mașina în care concurau la un raliu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
italia_raliu
italia_raliu

Tragedie în timpul celei de-a 47-a ediţii a Raliului Citta di Lucca. Un cuplu de piloți, care formau o pereche și în viața particulară, au ars de vii în mașina cu care concurau, după ce s-au răsturnat într-o curbă.

Pilotul Valerio Catelani (37 de ani) şi copilotul Daniela Bertoneri (34), care îi era şi parteneră de viaţă, au murit arşi de vii în maşina Peugeot 207 S2000, cu care concurau. Ei au plecat în cursă la ora 4.12 (ora Italiei), dar după numai două minute de la start şi 3,5 kilometri parcurşi, cei doi s-au răsturnat într-o curbă la stânga, în localitatea Brancoli. Mașina a luat foc imediat, cei doi neavând nici cea mai mică șansă să iasă dintre fiarele contorsionate ale automobilului.

Cuplul de piloți, care nu erau profesioniști, formau o pereche și în viața personală de 10 ani, raliurile fiind pentru ei o pasiune comună.

În seara care a precedat tragicul eveniment, Valerio afirma că nu are foarte mare încredere în mașina de concurs, deși mai ”alergase cu ea în doar câteva rânduri.

Cursa a fost suspendată în urma tragicului accident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel