Istoricul Bogdan Bucur, la DC NEWS. Drumul spre prima dictatură și prăbușirea României Mari
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Istoricul Bogdan Bucur, lector universitar la Facultatea de Științe Politice din cadrul SNSPA București, va fi prezent mâine la DC News.

Mâine, 27 iunie, miercuri, istoricul Bogdan Bucur va vorbi la DC NEWS, începând cu ora 11:00, despre România Mare.

În anul Centenarului, Bogdan Bucur va aborda subiecte extrem de interesante și importante precum consolidarea României Mari după Primul Război Mondial, perioada interbelică, drumul spre prima dictatură din istoria României, dictatura carlistă, greșelile pe care atât regele Carol al II-lea cât și clasa politică din perioada respectivă le-au făcut, dar și momentele premergătoare și decisive care au dus la prăbușirea României Mari.

Interviul va fi difuzat miercuri, 27 iunie, începând cu ora 11:00. Interviul poate fi vizionat atât pe WWW.DCNEWS.RO, cât și pe pagina de Facebook a redacției.

Istoricul Bogdan Bucur este autorul celui mai citit și mai bine vândut volum despre Centenarul Marii Uniri, volumul "Cartea de aur a Centenarului Marii Uniri", o lucrare extrem de bine documentată.

(w670) 

Cartea „înglobează, continuă și dezvoltă prima carte de aur și a fost realizat pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri. Pentru comemorarea primilor 100 de ani de la momentul 1918, am ilustrat parcursul istoric anevoios, marcat de atâtea jertfe și sacrificii, care avea să conducă, în cele din urmă, la unirea Basarabiei, Bucovinei, Transilvaniei, Banatului, Crișanei, Sătmarului și Maramureșului cu Vechiul Regat și formarea României Mari”, explică istoricul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel