Islanda - România, în pericol? Creştere alarmantă a numărului de infectări la Reykjavik
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Este fierbere mare în Islanda, înaintea barajului cu România. Numărul infectărilor cu COVID-19 a crescut brusc, iar autoritățile au cerut amânarea partidei de fotbal. Federația de la Reykjavik s-a opus acestei propuneri, dar cazul a ajuns la Ministerul Sănătății.

Islanda – România trebuia să dispute la finalul lunii martie, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. După 7 luni sunt din nou probleme, și tot pandemia riscă să dea totul peste cap. La Reykjavik a avut loc o ședință în care s-a discutat despre faptul că numărul infectărilor din Islanda crește îngrijorător.

urnaliștii l-au chestionat legat de această problemă pe șeful poliției. Au vrut să afle dacă partida Islanda – România se va juca.

„Depinde de decizia finală asupra activităților sportive. Se pot face excepții în anumite cazuri, depinde de importanța evenimentului. Am fost informați de către Federația de fotbal că la acest meci sunt în joc miliarde de coroane și că e foarte important”, a declarat Vidir Reynisson, conform prosport.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel