Iselin Dimitri, designer vestimentar: Ținutele cu care nu putem da greș vara aceasta
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Iselin Dimitri, designer vestimentar, a fost invitata Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, de la Spectacola și DC News, unde a vorbit despre ținutele cu care nu putem da greș vara aceasta.

„Ținutele cu care nu putem da greș sunt cele colorate. Se poartă foarte multă culoare vara aceasta. Depinde și evenimentul la care mergem. Dacă este o ținută de zi adoptăm o ținută casual. Putem folosi în partea de jos un print și sus o culoare uni pentru a nu fi prea mult, în condițiile în care vrem să fim undeva la mijloc.

Dacă dorim o ținută care să iasă în evidență o putem crea noi, să ne jucăm mai mult, atunci putem folosi un print atât în partea sus, cât și în partea de jos sau chiar o rochie din material printat sau o culoare extravagantă”, a precizat Iselin Dimitri în cadrul emisiunii „Ținuta la control”. 

Cele mai întâlnite greșeli vestimentare

„Nu poți să spui că sunt greșeli, doar în ochiul privitorului. Eu pot să spun despre o ținută că îmi place sau nu. Acest lucru poate să fie subiectiv, că poate celuilalt îi place mai mult sau mai puțin, deci este un pic subiectivă treaba aceasta. Și depinde și cine își dă cu părerea. 

În cea mai mare parte dacă asortăm culorile care nu sunt din aceeași paletă, care nu merg deloc, asta ar fi greșit. Pentru a fi siguri că nu dăm greș căutăm o paletă de culori și vedem cu ce sunt complementare și putem folosi în ținuta noastră culorile complementare”, a mai spus Iselin Dimitri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel