Printurile care predomină în această primăvară. Iselin Dimitri, designer vestimentar: Contează foarte mult și sunt practic o piesă de rezistență
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Iselin Dimitri, designer vestimentar, a fost invitata Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, de la Spectacola și DC News, unde a vorbit despre tendințele din această primăvară și cum ne pregătim garderoba pentru sezonul cald.

„Vara este deja aici, designerii au lansat deja colecțiile care inspiră tendințele pentru primăvara aceasta. Sunt foarte multe variante din care putem alege, de la rochii scurte, lungi, cu decupaje, fără decupaje, până la materiale diverse.

Primăvara aceasta se folosește foarte mult pielea pentru trenciuri, pentru diverse accesorii. La fel și decupajele, care se regăsesc și în colecțiile noastre, foarte multă culoare, foarte multă viață. Fiecare designer a pus în colecția lui tot ce și-a dorit de la printuri, până la decupaje”, a spus Iselin Dimitri.

Printurile care predomină în această primăvară

„Noi deja exploatăm această plajă de printuri. Noi avem printurile noastre pe care le realizăm în fiecare sezon, le schimbăm întotdeauna, imaginile sunt realizate de noi, absolut tot. Dar designerii anul acesta au fost în ajutorul nostru și practic au venit cu printuri ca și tendință pentru anul 2023 - primăvară. 

Și astfel se regăsesc în toate colecțiile lor, de la printuri: animal print, până la printuri cu flori și diverse imagini. La fel și la noi în colecție. Am adoptat printuri cu flori, printuri minimaliste, printuri pentru a avea o varietate mai lungă de vârstă - atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți. La noi se găsesc pentru orice categorie de vârstă.

Printurile contează foarte mult și sunt practic o piesă de rezistență. Dacă îți iei un top cu print îl poți purta la un sacou uni, la un pantalon uni și dacă ai în garderobă partea de piese statement care sunt uni, atunci poți cumpăra un produs cu print și îl accesorizezi la mai multe piese statement. Deci, un print îl poți pune în foarte multe ținute”, a adăugat Iselin Dimitri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel