Isărescu, posibilul prezidențiabil al Partidului Popular
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
isarescu
isarescu

Partidul Popular nu a fost lansat oficial, însă surse politice spun numele unor posibili prezidențiabili. Unul dintre ei este chiar Mugur Isărescu. Deși a fost "curtat" de mai multe formațiuni politice, Isărescu a preferat să rămână guvernator al BNR. Sursele, citate de enațional.ro, susțin că cel care și-a luat angajamentul pentru convinderea lui Mugur Isărescu este chiar președintele Traian Băsescu. 

O altă variantă a celor de la PP este Călin Popescu Tăriceanu. Surse din cadrul viitoarei formațiuni de dreapta au precizat că în cazul în care partidul se va alia cu Inițiativa România Liberală cel mai probabil aceștia vor veni cu varianta Tăriceanu prezidențiabil.

Liderul este sigur

”Acest subiect este lămurit. Toți ne dorim ca partidul să fie condus de Elena Udrea. Ca politician, Elena a crescut foarte mult în ultimii ani. A demonstrat că are calități de lider, are putere și înțelepciune, capacitatea să învețe din greșeli și are carismă", a declarat un important lider PDL.  El a mai spus că Elena Udrea și Victor Ponta fac parte din aceeași generație, astfel va exista varianta coabitării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel