Ironii între un lider PMP și un senator afiliat PNL: M-am săturat ca ...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Daniel Funeriu.jpeg
Daniel Funeriu.jpeg

Unul dintre cei mai importanți lideri ai PMP și un senator afiliat grupului PNL s-au contrat miercuri, în emisiunea "Ediția de seară", de la

Moderatorul Victor Ciutacu a prezentat invitații din emisiune - foști sau actuali miniștri, iar când a ajuns la senatorul Tudor Barbu i-a spus "viitor ministru". Cel prezentat ca unul dintre liderii PMP și fost ministru al Educației, Daniel Funeriu, a intervenit: "Întrebarea este din partea cărui partid?".

"Întrebarea este una tendențioasă. Dacă mă întreba dl Nicolicea - de la UNPR, înțelegeam. Dacă mă întreba cineva de la PSD, înțelegeam. Dacă m-ar fi întrebat chiar și cineva de la UDMR, aș fi înțeles. Dar să mă întrebe cineva de la Mișcarea Populară, care va fi aliatul meu împotriva PSD-ului, asta nu înțeleg.

M-am săturat ca cei de la PMP, dar și de la alte partide să critice într-una PNL, în diferite emisiuni", a reacționat Tudor Barbu.

Prezent în emisiune, jurnalistul Val Vâlcu a concluzionat: "Am asistat la semnarea pactului de coabitare în cadrul Opoziției".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel