Ironie PNL către USB: Salvați Bucureștiul !
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Nicusor Dan
Nicusor Dan
Tensiuni mari în Partidul Național Liberal. PNL face răspunzător Uniunea Salvați Bucureștiul pentru eșecul de la alegerile locale, iar liberalii îndeamnă acum bucureștenii să contacteze USB-ul pentru scoaterea capitalei din criza nămeților. 

Supărarea liberalilor pentru eșecul de la alegerile locale se îndreaptă îndeosebi către Uniunea Salvați Bucureștiul care a scindat alegătorii de dreapta, permițând astfel o victorie facilă pentru social democrați. Tensiunile interne au escaladat și duc la atacuri și ironii dinspre PNL către USB.  

Iată mesajul liberalului Răzvan Mironescu: 

Celor care se vaita ca e aglomerat la metrou, ca nu se circula, ca nu e caldura, ca una, ca alta, le recomand calduros sa sune la 0726 701 994 sau daca totusi au cartela cu net sa trimita un mail la [email protected]
Teoretic, acolo ar trebui sa se gaseasca rezolvarea tuturor problemelor. Prietenii stiu de ce !" . 

Mironescu profită ironic și de numele partidului lui Nicușor Dan, Uniunea Salvați Bucureștiul. Practic, bucureștenii sunt îndemnați să apeleze la reprezentanții partidului pentru o salvare a capitalei din criza gerului și a nămeților, exact cum sugerează numele partidului. 

Numărul de telefon postat de Mironescu este cel oficial folosit de Uniunea Salvați Bucureștiul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel