IRIS: Cristi Minculescu a plecat și a ”furat” și numele
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Scandal fără precedent la una dintre cele mai iubite formații de muzică din România.

Fapt fără precedent în biz-ul muzical, Cristi Minculescu a părăsit Iris luând cu el și numele și istoria trupei. Spre uimirea tuturor, solistul și cei ce l-au urmat din vechea trupă în noul său drum muzical, se prezintă mai nou Iris 4Ever.

Mai mult, în luna și în același loc când trupa Iris, primenită după atâtea demisii, a hotărât să se prezinte publicului și să sărbătorească 40 de ani de activitate împreună, va cânta și "copilul" lui Minculescu, Iris 4 Ever, scrie informează Libertatea.

Scindarea veteranei trupe rock anunță un război urât în fața fanilor dar și a instanței de judecată unde se pregătește un proces lung și care va face să pălească definitv frumoasa floare a rockului nostru. În războiul de guerilă menit să așeze o stare de confuzie asupra opiniei publice, când laudele au început să curgă la adresa lui Minculescu, care a început să recomande fanilor, pe mijloacele online "Iris oficial", nu lăuda în semn de fair play fosta sa trupă, ci, de fapt, anunța că și el se va prezenta cu populara titulatură muzicală.

Cristi Minculescu a ales să părăsească Iris dar cântă sub titulatura de...Iris " Marca e la mine, numele Iris e copilul meu", zice Nelu Dumitrescu, membru fondator Iris, motrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel