Data actualizării:
Data publicării:

Irinel Columbeau infirmă zvonurile despre propunerea lui Mr. Pink. "Nu m-a sunat deloc. Oricum, doctorii mi-au spus că nu e bine să călătoresc cu avionul"

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură video
captură video
Răsturnare de situație! După ce presa a fost împânzită de spusele unui apropiat al fostului om de afaceri cum că Mr. Pink i-ar fi propus lui Irinel Columbeanu să vină în America la un azil de lux, vine și declarația care face lumină.

După ce a devenit cunoscut faptul că Irinel a ajuns la azil, au apărut diverse speculații și povești, unele dintre ele fiind complet neadevărate. Irinel Columbeanu a explicat situația legată de episodul în care s-a spus că Mr. Pink i-ar fi oferit ocazia de a călători în Statele Unite ale Americii pentru a-și vedea fiica și pentru a fi cazat într-un azil de peste ocean. Columbeanu a respins speculațiile conform cărora partenerul actual al Monicăi l-ar fi contactat.

Chiar dacă ar fi fost adevărat și ar fi primit invitația de la cei doi, fostul milionar ar fi stat pe gânduri înainte să ia o decizie pentru că, spune el, doctorii i-au interzis să mai zboare cu avionul după AVC-ul suferit în urmă cu doi ani.

„Nu m-a sunat deloc Mr. Pink, deși are telefonul meu și dacă aș accepta această invitație care nu există, nu aș fi putut, pentru că doctorii mi-au spus că nu mai e bine să călătoresc cu avionul, până la Los Angeles e un zbor foarte lung. Am mai auzit niște zvonuri, dar toate la timpul lor”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Irinel Columbeanu afirmă că fosta sa soție nu pare foarte implicată în toată această situație. În schimb, fiica lui, Irinuca, îl sună săptămânal să se intereseze de starea lui de sănătate, să-l întrebe dacă e bine și chiar îl ajută cu cât poate ea, din când în când. Ultima oară, tânăra i-a pus în cont tatălui ei 200 de dolari, fapt confirmat și de Irinel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel