Irinel Columbeanu s-a întâlnit cu actualul iubit al Monicăi Gabor: „Mr. Pink m-a certat”
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Instagram Irinel Columbeanu
Foto: Instagram Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu a vorbit despre cum s-a petrecut prima întâlnirea dintre el și Mr. Pink, actualul soț al Monicăi Gabor.

După despărțirea de Irinel Columbeanu, Monica Gabor s-a mutat în America și a format o relație cu afaceristul Mr. Pink, alături de care este și astăzi împreună.

La un moment dat, Irinel Columbeanu i-a făcut o vizită fostei soții, alături de fiică, chiar la scurt timp după ce ea s-a cuplat cu Mr. Pink. 

Atunci, spune Columbeanu, a avut loc prima întâlnire dintre el și Mr. Pink.

„Pink m-a certat”

„În vara lui 2016 m-am dus în America, împreună cu Irina.”

„Mr. Pink m-a invitat la o masă, un restaurant destul de faimos în zona aceea. Acolo a venit și-un prieten bun de-al lui, care aflând că sunt din România, a fost bucuros să-mi spună că tocmai ce s-a întors din țară că are și el o iubită acolo.” 

„Aceasta era chiar Flore. Când americanul mi-a arătat poza, am căzut pe jos, apoi m-am tăvălit de râs scriind acest paragraf în cartea mea pe care o voi lansa la începutul lui iunie. I-am dat doar un sfat, să aibă grijă cu fetele din România, fără să-i spun că o cunoșteam”, a povestit Irinel Columbeanu, potrivit Impact.”

„În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară.  În vara lui 2018 urma să plece în America și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo. Doar de două ori m-am întâlnit cu Mr. Pink, nu și după ce Irina s-a mutat acolo.” 

„De atunci, am mai vorbit doar la telefon. Am văzut unde stă doar vorbind cu Irina pe imagini. Eu nu mă duc nicăieri neinvitat”, a spus fostul soț al Monicăi Gabor, potrivit Impact.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel