Irinel Columbeanu, noi amănunte despre relația cu Blanche. Afaceristul i-a cerut cadourile înapoi după despărțire
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Facebook - Irinel Columbeanu
Facebook - Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu a oferit detalii în cartea sa despre relația cu femeia cu care s-a iubit înainte de Monica Gabor. Cei doi au fost la un pas de căsătorie, însă au decis să-și spună "adio" pentru totdeauna. Omul de afaceri i-ar fi cerut înapoi cadourile și i le-ar fi dăruit mamei fiicei lui.  

Irinel Columbeanu a oferit detalii neștiute despre relația cu Blanche. Cei doi au avut o poveste frumoasă de dragoste înainte ca omul de afaceri să se căsătorească cu Monica Gabor. Afaceristul ar fi cunoscut-o pe Blanche, pe numele ei real, Gabriela Botezat atunci când ea avea 19 ani, conform Spynews.

Irinel Columbeanu, despre relația cu Blanche

Irinel Columbeanu și-a început anul cu foarte multe reușite, după ce și-a lansat prima carte acum se pregătește să o publice și pe cea de-a doua lucrare a sa. În cea de-a doua carte, afaceristul a vorbit despre relația pe care avut-o cu Monica Gabor, dar și despre relația cu Gabriela Botezat, alias Blanche. Tânăra a fost Miss România în 2004 și a fost la un pas de căsătorie cu Irinel Columbeanu. Afaceristul a povestit că are remaract-o pe Gabriela Botezat în Poiana Brașov.

„O remarcă pe Gabriela când se duseră odată, cu toate fetele, să mănânce la prânz sus, în Poiana Brașov, beneficiind de o pauză mai lungă. Ea se nimeri să se așeze lângă Ili pe bancheta de lemn de la masa lungă, tot pe lemn, pusă afară, este un fragment din cea de-a doua carte a lui Irinel Columbeanu, potrivit viva.ro.

Cum s-au cunoscut cei doi

Irinel Columbeanu a mărturisit că tânăra avea un zâmbet misterios și dinți frumoși. Cei doi s-au cunoscut când ea avea 19 ani și locuia în Suceava. În prezent, Gabriela Botezat și-a refăcut viața și are o familie frumoasă. S-a speculat că femeia l-ar fi părăsit pe Irinel Columbeanu, iar acesta i-ar fi luat toate cadourile și i le-ar fi dăruit Monicăi Columbeanu.

„Avea dinții frumoși și un zâmbet pe care îl găsea câteodată misterios. Mai mult atrăgea, însă, ușoara grimasă pe care o făcea când se chinuia să accentueze începutul unor cuvinte, fără vreun tipar anume. Află că avea 19 ani și era din Suceava, se mai precizează în cartea lui Irinel Columbeanu.

VEZI ȘI: Monica Gabor, bătută de Mr. Pink? Cu ce se alege după divorț și de restricții avea. Irinel Columbeanu: Trebuie împuns

Divorțul dintre Monica Gabor și Mr. Pink stârnește controverse. Ce spune Irinel Columbeanu.

Monica Gabor s-ar fi despărțit de Mr. Pink, după o relație de aproape 10 ani. Vestea a fost confirmată de Paul Mantea, milionarul care a ajutat-o pe fosta doamnă Columbeanu atunci când s-a mutat în America.

”Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, a declarat Mantea pentru sursa citată.

În prezent Monica se află în Dubai,  împreună cu Ramona, sora acesteia. Recent, Monica a șters de pe contul de socializare, toate pozele în care apare alături de Mr. Pink și fiul lui. peste 10 ani și pentru care a lăsat totul și a plecat peste Ocean.

În urmă doar cu câțiva ani, relația Monicăi cu Mr. Pink părea mai solidă decât oricând, iar vedeta era mai fericită ca niciodată după ce Irina, fiica sa, s-a mutat alături de ea, în America.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel