Urmărește emisiunea live
Ce a vrut să afle procuroarea DNA din casa lui Liviu Dragnea. Irina Tănase dezvăluie ce a fost întrebat fratele ei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Irina Tănase
Irina Tănase
Irina Tănase a vorbit despre audierea la DNA în dosarul ”Tel Drum”. Ea afirmă că nu crede în coincidențe, în contextul în care în 22 decembrie a intervenit la un post tv, ca a doua zi, în 23 decembrie, să fie emise deciziile prin care au fost chemați ca martor în dosarul ”Tel Drum” ea, fratele ei, precum și alți apropiați ai fostului lider PSD. 

Ce a vrut să afle procuroarea DNA din casa lui Liviu Dragnea 

Partenera lui Liviu Dragnea a spus, la România TV, că era la vârsta la care se juca cu păpușile când s-au produs presupusele fapte din dosarul ”Tel Drum”. 

Fratele Irinei Tănase, domiciliat în afara țării, a fost și el audiat ca martor la DNA în acest dosar, deși, spune aceasta, între fratele său și Liviu Dragnea nu a existat o legătură, ci s-au văzut și salutat de trei ori, obligați de împrejurări. Cei doi, fratele Irinei Tănase și Liviu Dragnea, nu au o legătură din cauza distanței și intereselor diferite. 

Irina Tănase a mai afirmat că fratele său a fost întrebat ”cum arăta casa noastră (n.r. a ei și a lui Liviu Dragnea) și dacă a fost cu mine vreodată în Teleorman”, întrebându-se aceasta: ”Ce legătură ar avea Tel Drum cu drumurile mele din Teleorman?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel