Irina Rimes, în stare gravă la spital. Are hemoragie!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Sursa: Giorgiana Croitoru
Sursa: Giorgiana Croitoru
Irina Rimes a ajuns în stare gravă la spital, cu hemoragie internă, și se află chiar acum pe masa de operație. Anunțul a fost făcut de Horia Brenciu, pe pagina lui de Facebook.

Irina Rimes a ajuns de urgență la spital, după ce aseară i s-a făcut rău, în timpul unui concert. Jurata de la Vocea României are hemoragie internă și că se află chiar acum pe masa de operație.

Horia Brenciu este cel care a făcut anunțul pe pagina lui de Facebook.

„Astăzi n-o sa trec in revistă realizările mele din ultimul deceniu, ci as vrea sa va spun ca prietena și colega mea Irina Rimes a intrat in operație. Orice gând bun de-al vostru e binevenit și cred ca va fi resimțit imediat. Sănătate, Irina! Sănătate tuturor! Un an nou frumos", este mesajul artistului.

Irina, la rândul ei, a postat un mesaj vocal pe Insta Story, prin care a explicat fanilor în ce situație se află și și-a cerut scuze că nu va putea onora contractul de Revelion, de la Iași.

"O zi mai puțin bună pentru mine, m-am trezit la spital internată. Îmi pare nespus de rău să anunț că programul meu de diseară, de la Iași, se anulează. Am fost internată aseară, cu o problemă foarte gravă de sănătate, am hemoragie internă. Medicii nu mă lasă să plec acasă, în două sau trei ore intru în operație", a spus Irina, în jurul prânzului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel