Irina Margareta Nistor, top 3 cele mai bune filme și seriale ale anului 2021
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Fotografie creată de Tima Miroshnichenko, de la Pexels
Fotografie creată de Tima Miroshnichenko, de la Pexels
Irina Margareta Nistor, critic de film, a vorbit pentru Spectacola despre cele mai bune filme și seriale ale anului 2021, dar și despre surprizele cinematografice pe care ni le pregătesc regizorii. 

Deși anul 2021 a început destul de stângaci, cu publicul limitat la vizionarea filmelor acasă, lumea cinematografiei și-a recăpătat speranța și entuziasmul față de 2020, mai ales că restricțiile s-au mai relaxat, iar oamenii au avut acces în sălile de cinema. Acest an a adus producții mărețe pe marile ecrane, iar publicul a avut din ce să aleagă. 

Irina Margareta Nistor a vorbit în exclusivitate pentru Interviurile SPECTACOLA despre cele mai bune filme și seriale ale anului 2021 și despre nominalizările pentru cea de-a 79-a ediție a premiilor Globul de Aur. 

SPECTACOLA: „Dune”, „Coda”, „Belfast”, „King Richard” şi „The Power of the Dog” vor candida pentru titlul de cel mai bun film dramatic pentru cea de-a 79-a ediție a premiilor Globul de Aur. Ce ne puteți spune despre aceste filme și care este preferatul dvs?

Irina Margareta Nistor: Belfast. 

SPECTACOLA: Top 3 cele mai bune filme ale anului 2021. 

Irina Margareta Nistor: King’s man, Encanto și Neidentificat! 

SPECTACOLA: Top 3 cele mai bune seriale ale anului 2021. 

Irina Margareta Nistor: 10 la sută, Metoda Kominski și tot Downton Abbey chiar dacă e în reluare!

SPECTACOLA: Ce ne pregătesc regizorii români pentru acest an?

Irina Margareta Nistor: Visul lui Cătălin Saizescu, unde am un cameo: Maria Sa Critica (deși numai publicul contează) și Copacul dorințelor regizat de Andrei Huțuleac (unde-s o frizeritză)  în scopuri caritabile și cel mai așteptat, pentru mine, ca spectator: Miracol al lui Apetri, care m-a fascinat cu Neidentificat. 

SPECTACOLA: House of Gucci poate fi considerat unul dintre cele mai așteptate filme ale acestui final de an. Ce ne puteți spune despre această poveste captivantă despre iubire, răzbunare și multă ambiție?

Irina Margareta Nistor: Să n-ai încredere în clarvăzătoare! Va fi probabil un Oscar pentru Lady Gaga că funcționează mai bine ca personaj demn de urât! 

SPECTACOLA: Care sunt cele mai așteptate filme ale începutului de an? La ce surprize cinematografice să ne așteptăm pentru anul 2022?

Citește continuarea articolului pe SPECTACOLA.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel