Data actualizării:
Data publicării:

Irina Columbeanu și-a spart pușculița și i-a trimis tatălui toate economiile ei. Câți bani i-a pus în cont

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
colaj: captură video, Irina Columbeanu Instagram
colaj: captură video, Irina Columbeanu Instagram
Irinuca nu suportă să-și vadă tatăl cum se zbate în lipsuri, așa că a decis să-l ajute cu cât poate ea.

Irina Columbeanu a renunțat la economiile ei din pușculiță și i-a pus tatălui toată suma agonisită în cont. Nu e mult, dar fostul milionar a rămas mai mut decât impresionat, știind că banii aceștia pot conta mult în viața unui adolescent, în SUA.

Tânăra a venit în ajutorul tatălui ei imediat ce a aflat că acesta nu dispunea de suficienți bani pentru a-și plăti cazarea în azilul de bătrâni unde locuiește acum. A depus 200 de dolari în contul tatălui său din economiile personale. Chiar dacă această sumă nu a fost suficientă pentru acoperirea întregii datorii a lui Irinel, gestul generos al fiicei l-a copleșit. Este o sumă semnificativă pentru o tânără de liceu care trăiește în America, lucru recunoscut și de Irinel.

Citește și Ce a făcut Irina Columbeanu după ce tatăl ei a ajuns la azil

Câți bani trebuie să plătească lunar Irinel Columbeanu cazarea la azilul de bătrâni

Irinel Columbeanu a ales să se mute la căminul de bătrâni din Ghermănești, Ilfov, din motive de sănătate și spune că se simte mai liniștit acum. Fostul afacerist trebuie să plătească lunar între 3.000 și 4.000 de lei pentru a sta la căminul de bătrâni, costurile incluzând mâncare, întreținere și serviciile necesare îngrijirii.

„Nu știu exact costul unui pacient, în București, dar am auzit că e și de 2.500 de lei. E o taxă însă foarte mică. Când ceva este mai ieftin decât e normal, trebuie să-ți pui un mare semn de întrebare. Un proprietar trebuie să plătească lumina, gazele, salariile, tot felul de taxe. Toate au un cost care se reflectă în taxă (…) Prețul real este între 3.000 și 4.000 de lei, depinde de complexitatea serviciilor, a mâncării, dacă se folosesc pamperși, etc. Sunt și persoane care au probleme cu deglutiția și atunci e nevoie de un angajat care trebuie să îi dea să mănânce, trebuie pasate alimentele”, a spus proprietarul Ion Cassian într-un interviu, pentru Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel