Irina Columbeanu are iubit. Ce spune Irinel Columbeanu despre americanul care ar putea să-i fie ginere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Instagram, Irina Columbeanu
foto: Instagram, Irina Columbeanu
Irina Columbeanu e îndrăgostită. Este tânărul de care s-a amorezat pe placul tatălui?

În vara anului 2018, Irina Columbeanu a decis să se mute în Statele Unite pentru a locui alături de mama sa, Monica Gabor și Mr. Pink. Deși distanța îi desparte fizic, legătura dintre Irinel Columbeanu și fiica sa a rămas de neclintit. Cei doi țin legătura permanent iar tânăra chiar s-a oferit în nenumărate rânduri să-și ajute tatăl cu bani, cu o vorbă bună sau o încurajare care, fără doar și poate, îi prinde bine fostului milionar mai ales în această perioadă când nu a avut de ales decât să se mute într-un azil pentru vârstnici.

Ce face Irinuca acum

În prezent, Irina Columbeanu se apropie de finalizarea liceului și se pregătește să urmeze și o facultate. Mai mult, și-a luat permisul de curând și conduce o mașină de lux. În paralel cu școala lucrează și part-time la un restaurant. S-a vehiculat în presă, în ultima perioadă, că salariul pe care îl câștigă aici ca barmaniță i l-ar trimite integral tatălui ei pentru a-l ajuta astfel la plata cazării în centru.

De ceva vreme Irinuca trăiește și o frumoasă poveste de dragoste. Fata s-a îndrăgostit de un tânăr american despre care nu vorbește foarte mult cu tatăl ei. Preferă, în schimb, din spusele lui Irinel, să-i facă mai multe confidențe mamei, "ca între fete". Iată ce a declarat Irinel Columbeanu despre relația fiicei sale:

Într-un interviu pentru cancan.ro, Irinel Columbeanu a dezvăluit că Irina are deja iubit și că dorește să-l cunoască. „Irina mai are un an și va merge la colegiu. Încă nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relația ei. Dar nici nu o întreb. Nu e însă din România, nu cred. E normal să aibă o relație. Cu ocazia asta m-aș duce în America. Să-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine știe Monica. Ea cu maică-sa vorbește mai multe, sunt convins”, a spus Irinel Columbeanu, conștient că fiica lui nu va dori să revină în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel