Irina Binder, gest făcut în toiul nopții: "Poate vă dau și vouă o idee"
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Irina Binder
Irina Binder
Scriitoarea de succes Irina Binder a povestit, pe o rețea de socializare, gestul făcut în toiul nopții. 

Irina Binder a scris că s-a apucat să-și aranjeze cărțile din bibliotecă chiar în toiul nopții, povestind despre o întâmplare cu tatăl ei, care seamănă perfect cu gestul făcut de ea. 

Mai jos redăm postarea integrală a scriitoarei:

"Să vă spun ce am făcut până la 3 dimineața.
M-am apucat să fac inventarul cărților pe care le am. Le-am pozat așa cum sunt așezate pe rafturi și m-am apucat să le introduc într-un tabel excel cu autor, titlu, categorie și locul unde se află (în living, dormitor 1, dormitor 2...) ????
Așa am descoperit că am o grămadă de dubluri. Veste bună, îmi place să dăruiesc cărți.
Și se pare că am de citit pentru următorii 50 de ani... M-am bucurat redescoperind cărți vechi de care mă leagă amintiri, cărți cu autograf și dedicații, chiar și scrisori printre cărți... Și m-am întristat când mi-am dat seama câte cărți scrise de prieteni dragi am, dar pe care nu am apucat să le citesc încă. :(
Azi noapte mi-am amintit că într-o zi, când eram copilă, tata m-a pus să aranjez cărțile din bibliotecă în ordine alfabetică, după autor... Mi s-a părut o pedeapsă cruntă, nu-i vedeam rostul (nu degeaba îl consideram Hitler pe tata ????)... Mi-am spus atunci că eu când voi fi la casa mea voi ține dezordine cum vor vrea mușchii mei. Dar iată... azi noapte aranjam cărțile... și totul este ca la carte. :)
Poate vă dau și vouă o idee bună, cine știe?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel