Irina Begu și Irina Bara pe tabloul principal al turneului Zed din Egipt
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Irina Camelia Begu, clasată pe locul 118 și Irina Bara, locul 160 WTA, vor juca pe tabloul principal al turneului ITF de la Zed(Egipt), un turneu cu premii în valoare de 100.000 dolari. Turneul va avea loc în Cairo, capitala Egiptului, fiind desfășurat în perioada 10- 16 februarie. 

Astăzi s-a tras la sorți tabloul principal al turneului ITF de la Cairo. Este un turneu disputat pentru prima dată și va avea 3 turnee în 2020.

Printre jucătoarele participante la acest turneu sunt nume precum Araxanta Rus/locul 77 în clasament, Lesia Tsurenko/locul 142 dar o jucătoare cu o foarte mare experiență și componentă a naționalei de Fed Cup a Ucrainei, Kurumi Nara/138 Wta și o jucătoare niponă foarte bună, Aleksandra Krunic sau Larra Aruabarena/151 în clasament. 

Irina Begu este favorită 3 a acestui turneu și va juca în primul tur contra tinerei ucrainience de 17 ani, Marta Kostyuk(componentă a naționalei de Fed Cup a Ucrainei) și locul 166 în clasamentul Wta.                                                                                         

Cele două se întâlnesc în premieră

                                                                                                                           

Irina Camelia Begu are, în 2020, 3 victorii și 3 înfrângeri iar Marta Kostyuk are 2 victorii și 2 înfrângeri. 

Irina Bara, cealaltă jucătoare din România care se află pe tabloul principal al turneului ITF, va juca în primul tur pe tabloul principal contra favoritei 7 a turneului, italianca Martina Trevisan/locul 152 în clasamentul World Tennis Federation. Un duel în premieră pentru cele două sportive. Trevisan are 3 victorii și 2 înfrângeri în 2020, iar Irina Bara are 2 înfrângeri în acest an.

În săptămâna acesta pe un tablou al unui turneu WTA o vom avea pe Patricia Țig pe tabloul principal de la Hua Hin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel