Irina Begu - Serena Williams, rezultat final 31 mai 2021, la Roland Garros
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Irina Begu
Irina Begu
Confruntarea care va inaugura luminile de pe arena „Philippe Chatrier” va fi cea dintre Irina Begu și Serena Williams, luni, 31 mai, după ora 22:00.

Luni, 31 mai, capul de afiș este duelul dintre Irina Begu (74 WTA) și fostul lider mondial Serena Williams (8 WTA), care va avea loc pe arena „Philippe-Chatrier”, nu mai devreme de 22:00, ora României.

Serena Williams are în palmares 23 de titluri de Grand Slam, dintre care trei la Roland Garros, ultima oară în 2016.

Înainte de plecare, Irina Begu a acordat un scurt interviu pentru Digi Sport: „La Roland Garros, întotdeauna m-am simțit bine și am avut rezultate bune, sper ca și anul acesta să fie unul bun. (...) A fost o perioadă un pic mai complicată, cu câteva probleme de sănătate, dar acum sunt din ce în ce mai bine. Sper să mă simt, de la zi la zi, mai bine! Revenirea pe zgură a fost una plăcută, ca de obicei. Mă simt foarte bine pe zgură, mă bucur de fiecare dată de această perioadă. Din păcate, n-am reușit să joc toate turneele pe care mi le-am propus pe zgură, dar sper să o fac și după Wimbledon!”

Rămâneți pe DCNEWS.RO, pentru a afla rezultatul în urma meciului Irina Begu - Serena Williams!

Simona Halep s-a retras de la Roland Garros. A participat la toate edițiile turneului începând cu 2018

Amintim că Simona Halep a anunțat, printr-un mesaj postat pe rețelele sociale, că nu va participa la ediția din acest an a turneului de la Roland Garros.

„Cu îndurerare îmi anunț retragerea de la Roland Garros anul acesta. Din păcate, ruptura din gamba mea stângă are nevoie de mai mult timp pentru a-și reveni, iar timpul este prea scurt. Retragerea dintr-un Grand Slam e împotriva tuturor instinctelor și aspirațiilor mele de atletă, dar este decizia corectă și singura pe care o puteam lua. Gândul de a nu fi la Paris mă umple de tristețe, dar îmi voi concentra energia asupra recuperării, rămânând pozitivă și revenind pe teren de îndată ce este sigur să o fac. Roland Garros 2022, vin spre tine! Pe curând!”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Pe 12 mai, Simona Halep a abandonat în turul al doilea la Roma, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu Angelique Kerber, după 57 de minute de joc. Ulterior, sportiva din Constanța a anunţat că are o problemă de sănătate, urmând să înceapă recuperarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel