Irina Begu, rezultat în primul tur al calificărilor la Shenzhen Open
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Irina Begu
Irina Begu
Irina Begu a jucat în primul tur al calificărilor la turneul Shenzhen Open cu sportiva din Elveția, Stefanie Vogele (29 de ani, nr. 119 WTA).

Irina Begu (29 de ani, nr. 102 WTA) a înregistrat prima victorie din acest an. În primul tur al calificărilor la turneul Shenzhen Open, jucătoarea din România s-a impus în trei seturi în fața sportivei din Elveția Stefanie Vogele (29 de ani, nr. 119 WTA). Irina Begu a câștigat meciul care s-a întins pe durata a două ore și 11 minute, cu scorul 7-5, 3-6, 6-1. Pentru a ajunge pe tabloul principal, Begu trebuie să se impună și în fața jucătoarei din Cehia Barbora Krejcikova (24 de ani, nr. 131 WTA).

Tot sâmbătă, 4 ianuarie, în același tur al competiției, Monica Niculescu (32 de ani, nr. 118 WTA) nu a reușit să meargă mai departe. A pierdut în fața americanei Nicole Gibbs (26 de ani, nr. 126 WTA), scor 3-6, 3-6.

Sora Cîrstea (29 de ani, nr. 74 WTA) va participa și ea la turneul din China, însă tenismena din Târgoviște a fost acceptată direct pe tabloul principal, acolo unde o va întâlni în primul tur pe Xiyu Wang (18 ani, nr. 144 WTA). La turneul de la Auckland, în Noua Zeelandă, Irina Bara şi Ana Bogdan au pierdut în primul tur al calificărilor, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel